Chelsea-drama: Norsk trio vant ligacupen på overtid

• 36 sec. here
  • News: 18%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Chelsea-Arsenal 2–1) Med tre norske jenter på banen sikret Chelsea seg et nytt trofé. Guro Reiten, Maren Mjelde og Maria Thorisdottir vant lørdagens ligacupfinale i England.

To minutter på overtid satte Bethany England inn målet som skaffet Chelsea-kvinnene den første seieren i ligacupen noen gang. Scoringen ble servert av Mjelde.

Både Mjelde og Guro Reiten startet for Chelsea, mens Maria Thorisdottir nettopp har kommet tilbake fra skade. Landslagsstopperen har kommet inn som innbytter i to seriekamper i februar og startet også ligacupfinalen på benken. Men kom inn for Ji So-Yun de siste 15 minuttene. – Vi startet kampen bra, men så detter det litt ned etter det. Jeg følte at de tok mer og mer over kampen, og vi forsøkte bare å forsvare ledelsen gjennom hele kampen. Så fikk de det målet, og da er det egentlig de som har momentum. Men så klarer vi å komme oss opp i banen, forteller Mjelde.Så kom Englands matchvinner-scoring to minutter inn i de fem overtidsminuttene.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Torskegründere hentet inn 105 millioner på én timeEtter å ha ligget i dvale i drøye ti år, har oppdrettstorsken på ny blitt en snakkis i norsk sjømatnæring.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

King snytt for matchvinner-stempelet – seieren glapp i sluttminuttene(Bournemouth-Chelsea 2–2) i løpet av tre magiske minutter snudde Bournemouth mot Chelsea, og Joshua King (28) så ut til å bli matchvinner før Chelsea-back Marcos Alonso (29) ødela festen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Spøkefull Johaug etter å ha passert Bjørgen: – Nå må du bare trene og komme tilbake!Therese Johaug tok sin 63. verdenscupseier på distanserenn – og passerer dermed Marit Bjørgen i antall seire i den disiplinen. Det gjorde hun i sitt 200. distanserenn.

Nora og Johannes vant Love Island - derfor endret de mening om kjæresteforholdetBuenos Aires, Argentina (TV 2): Love Island-vinnerne Nora Haukland (22) og Johannes Klemp (27) ville egentlig vente med å bli kjærester til de kom hjem til Norge.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Solskjær avslører Solbakken-tekstingMANCHESTER/OSLO (VG) Ole Gunnar Solskjær (47) og Ståle Solbakken (52) kan møtes til norsk duell i Europa League.

Ruud-eventyret fortsetter: Klar for semifinalen i Chile(Federico Delbonis-Casper Ruud 5–7, 5–7) Casper Ruud måtte kjempe, men vant til slutt kvartfinalen i Chile Open. 21-åringen er i ferd med å skape et nytt norsk tenniseventyr i Sør-Amerika. Grattis CasperRuud98!!! ESNtennis