Charlotte Hornets får tillatelse til å intervjue Lindsey Harding som hovedtrener

Sport Nyheter

Charlotte Hornets,Lindsey Harding,Hovedtrener

Charlotte Hornets har fått tillatelse til å intervjue Lindsey Harding (39) i forbindelse med at klubben snart står uten hovedtrener. Harding kan bli den første kvinnen som får en slik rolle i en av de fire store sportsligaene i USA.

Charlotte Hornets har fått tillatelse til å intervjue Lindsey Harding i forbindelse med at klubben snart står uten hovedtrener, melder ESPN og The Athletic.

Charlotte Hornets kunngjorde nylig at Steve Clifford gir seg som hovedtrener ved sesongslutt. Ifølge ESPN og The Athletic har klubben fått tillatelse av Sacramento Kings til å intervjue Harding om jobben. I London er reporter Arilas Berg Ould-Saada på plass. I går intervjuet han Arsenal-manager Mikel Arteta og fikk Bayern-sjef Thomas TuchelHOCKEYENS HAALAND: Auston Matthews scoret sitt 65. mål for sesongen natt til tirsdag norsk tid. Foto: Frank Gunn / The Canadian Press via AP / NTBAuston Matthews scoret sitt 65. mål for sesongen da Toronto Maple Leafs slo Pittsburgh Penguins 3-2 i forlengning i NHL mandag.

Det skal sies at det er et langt stykke opp til rekorden for flest grunnseriemål gjennom tidene. Wayne Gretzky scoret 92 ganger for Edmonton Oilers i 1981/82-sesongen.Ohi Omoijuanfo scoret sitt niende seriemål for sesongen, men måtte se seieren ryke da Brøndby spilte 1-1 mot Silkeborg i dansk fotball mandag.Spissen fikk ballen til høyre i banen og avanserte inn 16-meteren. Avslutningen som fulgte alene med keeper var iskald.

Tre minutter før full tid reduserte imidlertid innbytter Nguen til 3-1, og mindre enn to minutter deretter scoret den norske vingen igjen. Fire minutter på overtid utliknet så Marcus Danielson til 3-3 og reddet ett poeng for hjemmelaget på straffespark. I midtperioden tok imidlertid Oilers fullstendig over. Daniel Thomas Kissel satte inn 1-2-reduseringen drøyt elleve minutter inn i andre periode.

Chilenske Alejandro Tabilo blir Casper Ruuds motstander i 2. runde i grusturneringen Monte-Carlo Masters.