Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

– Dette er blytungt

Til pause var det kroatene som hadde avansementet i lomma. Glimt-sjef Kjetil Knutsen var lite imponert over egne spillere.

– Fortsetter vi slik er vi ute. Da kan vi drite i... Vi har gitt dem to mål. Vi sa vi skulle være modige, vi har vært det motsatte, sa Knutsen til TV 2.Og det spørs om ikke han var enda hardere med spillerne inne i garderoben. I løpet av andreomgang tok Glimt fullstendig over kampen.– Utrolig skuffet over førsteomgang. Helt motsatt av det vi skulle gjøre. Vi skulle være modige. Vi slipper inn to helt horrible mål.

Glimts stoppere gikk i samme duell og tapte den mot Bruno Petkovic. Dermed var det fri bane for Mislav Orsic. Kantspilleren så ut til å rote det til, men klarte til slutt å hamre ballen høyt i mål.Kroatene doblet kort tid etterpå da Bruno Petkovic på vakkert vis brassesparket inn kampens andre mål.Rekordkjøpet tente håpet

Før playoff-kampene valgte Glimt å gjøre danske Albert Grønbæk til tidenes dyreste signering i norsk fotball. Glimt skal ha brukt 26 millioner på nyervervelsen.Dansken vartet opp med et øyeblikks magi da han dro seg gjennom forsvaret. Alene med keeper var han sikker. Dermed var lagene like langt.– Albert Grønbæk kan vise seg å være tidenes investering, supplerte Jesper Mathisen.Flere mål i ordinær tid ble det ikke.

Glimt dominerte også store deler av ekstraomgangene, men fire minutter før slutt scoret hjemmelaget målet, som sendte Glimt til Europa League.Relatert

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.

BG var minst like god ( spiller for spiller .. ). Dårlig taktisk set up …

Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 13. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Champions League-drømmen brast for Glimt: – Nesten er ikke godt nokBodø/Glimt kom til Kroatia med ledelse, men etter en lang og jevn kamp vant Dinamo Zagreb 4-1 etter ekstraomganger og er klar for mesterligaen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Vetlesen om Knutsens pauseprat: – Fikk en skikkelig hårfønerZAGREB/OSLO (VG) (Dinamo Zagreb – Bodø/Glimt 4–1 e.e.o., 4–2 sammenlagt) Etter en svak første omgang, kjempet Bodø/Glimt seg tilbake i kampen i den andre omgangen. Det etter at trener Kjetil Knutsen hadde kommet med noen klare beskjeder i pausen.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

Vanvittig sluttdrama da Champions League røk for Bodø/GlimtBodø/Glimt hadde Dinamo Zagreb på gaffelen, men måtte se Champions League glippe i ekstraomgangene etter et voldsomt drama.

Åtte krevende år etter bestillingen har Hæren omsider fått nye lastevognerÅtte vanskelige år er over. Nå sendes nye høymobilitetskjøretøy nordover asap (ABO) forsvar hæren
Kilde: Teknisk - 🏆 7. / 63 Les mer »

Ricciardo ferdig i McLaren etter sesongenDaniel Ricciardo (33) er ferdig i Formel 1-laget McLaren etter sesongen.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Tar van Dijk i forsvar etter klagestorm: – Bare så mye han kan gjøre aleneVirgil van Dijk blir av mange rangert som verdens best midtstopper, men Jamie Carragher var alt annet enn fornøyd med nederlenderens prestasjon mot Manchester United.