• 21 sec. here
  • News: 12%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Aalesund-Bryne 2–1) Opprykksfavoritten Aalesund tok tre poeng i seriepremieren tross at profilen Niklas Castro fikk marsjordre.

Kristoffer Ødemarksbakken sendte Aalesund i ledelsen etter 35 minutter med et hardt skudd ned i lengste hjørne. I neste angrep utlignet nyopprykkede Bryne med en heading av Robert Undheim, og dermed var lagene like langt.

Halvveis i andre omgang fikk Niklas Castro det røde kortet. Årsaken var at han sparket en motspiller i låret med et «hælspark» rett foran dommeren. Men Aalesund sikret likevel seieren med ti mann. Sigurd Haugen satte en straffe trygt i krysset. På overtid hadde Brynes Joacim Holtan en stor mulighet til å sette 2–2, men ble stoppet av Aalesunds keeper Michael Lansing.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer: