Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Niklas Castro sørget for 3–1-seier til Aalesund i treningskampen mot Brann.

Brann herjet mot de svenske seriemesterne på lørdag og vant 4–1.

Aalesund skulle bli en tøffere motstander i Vestlandshallen, fredag. Der var det nemlig en chilener som var i fyr og flamme. Etter å ha kommet under, satte Niklas Castro inn utligningen etter 20. minutters spill. Bare åtte minutter senere er samme mann på tur igjen. Han setter ballen i mål med et skudd fra 16 meter, og dermed er Aalesund i ledelsen 1–2. Som også blir stillingen til pause.Andre omgang er preget av mye bytter. Brann gjør hele fire bytter etter 60 minutt. Det hjelper lite for de røde, for Castro og Aalesund er ikke ferdig for dagen.

Ti minutt før slutt setter Niklas Castro inn sitt tredje mål for dagen, da han chipper ballen vakkert over målvakt, Eirik Holmen Johansen.Brann-trener skuffet– Andre omgang er bedre, men det er ikke godt nok. Førsteomgang ødelegger og er en skuffelse sier Branns trener, Lars Arne Nilsen.– Vi får en del svar, vi hadde en veldig god kamp sist, og fikk en del gode svar.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

«Verken Åsane-tapet eller festen i Sverige gir svaret på hvor Brann står»KOMMENTAR: Tap mot Åsane, kalasseier mot de svenske seriemestrene. Fredag vet vi mer om hva Brann står for.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Frykter nytt orgel til fire millioner har gått taptNatt til torsdag stod Dombås kirke i brann. Det er store ødeleggelser på innsiden av kirken.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Fenomenet Braut Haaland: Overgår alt og alleBurde vi egentlig «dryla te» og slutte med å sammenligne Erling Braut Haaland med noe som helst?
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Debatt: – Dette er den usynlege pesten som drep lokalsamfunna våreRandi Førsund tek eit oppgjer med deg som handlar mykje på nettet.

Solskjær med dårlige Rashford-nyheterOle Gunnar Solskjær vil ikke garantere at Marcus Rashford spiller igjen denne sesongen.