Casper Ruud fortsetter å vise form – videre til 3. runde i Miami

• News: 44%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Casper Ruud har vist gode takter så langt i år. Lørdag avanserte han til 3. runde i Miami Open etter seier mot den franske 19-åringen Luca Van Assche.

Der kom Ruud dårlig i gang og lå under 0-3, men han holdt hodet kaldt og vant tre poeng på rad til 3-3. På 3-4 lå han under for siste gang, og han utnyttet settball nummer to etter 57 minutter. På 4-1 skaffet Ruud seg nye bruddballer og avgjorde langt på vei kampen ved å bryte igjen til 5-1. Dermed kunne han serve hjem settet og kampen etter snaut to timer.

Etter turneringen i Miami vender Ruud snuten mot Portugal og Estoril, der han er tittelforsvarer etter seieren i fjor. Deretter venter ytterligere tre Masters-turneringer, nå på grus , før det er duket for Roland-Garros, der Ruud i to strake utgaver har tatt seg til finale.Formel 3-talentet Martinus Stenshorne ble uten poeng i hovedløpet i Australias Grand Prix, dagen etter at han vant sprintløpet.

Nordmannen fikk ingen god start fra 10. startspor. Hjulene låste seg i begge de første svingene. Han greide å holde bilen på banen, men tapte flere posisjoner. Vålerenga vant de tre første kampene mot Stjernen, men fredrikstadlaget slo tilbake med seier på hjemmebane torsdag. Lørdag var Vålerenga best og sikret semifinalebilletten. Thomas Olsen leverte to mål og en assist.

Frisk Asker ble eneste lag som greide å beseire en høyere rangert motstander i kvartfinalen. Laget endte på femteplass i serien sju poeng bak Sparta.Manchester City-stjernen tok seg til baksiden av låret. Han forsøkte å spille videre etter å ha fått behandling på banen, men ga seg etter noen få minutter.

Klara Bühl doblet ledelsen i det 57. minutt da hun skrudde et hjørnespark rett i mål. Det var også Bühl som spilte fram Harder på 0-1. – Det er en god følelse. Det var ikke en god kamp, men det viktigste er totalen etter to kamper. Vi var tøffere i forsvar i 2. omgang, sa keeperveteranen Katrine Lunde etter kampen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 29. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Casper Ruud videre i Miami OpenSiste nytt fra Dagbladet: ...
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

Casper Ruud kjemper mot neste generasjonDen norske tennisstjernen Casper Ruud har vist imponerende fremgang i 2024, men står nå overfor en utfordring med å håndtere Carlos Alcaraz og Jannik Sinner. Ruud har hatt gode resultater i de siste turneringene og har utviklet en mer aggressiv spillestil.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Casper Ruud tapte finalen i ATP-turneringen i Mexico – titteltørken fortsetterCasper Ruud måtte se seg slått av Jordan Thompson i finalen av Los Cabos-turneringen i Mexico. Mer enn ti måneder er gått siden nordmannens forrige tittel.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Sportsstudio - Casper Ruud videreSiste nytt fra Dagbladet: Casper Ruud tok seg over første hinder i storturneringen i Indian Wells da han beseiret slovakiske Lukas Klein 6-4, 7-6 (7-4). Den 9.-seedede nordman...

Casper Ruud videre i Indian WellsTV 2 Nyheter Livestudio - Siste nytt i dag

Casper Ruud tapte for Tommy Paul i kvartfinalen i Indian WellsUte av turneringen.