Brann ned på sisteplass: Finne reddet viktig poeng på overtid

• 33 sec. here
  • News: 16%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

(Sandefjord – Brann 2–2) For første gang på ti runder er Brann sist på tabellen etter en dramatisk kamp borte mot Sandefjord.

For Sandefjord betyr søndagens uavgjort at de er oppe på 30 poeng, seks poeng mer enn Stabæk.

Der fikk bergenserne en drømmestart. 20 år gamle Aune Heggebø har vært blant de få lyspunktene for Brann denne sesongen og headet inn kampens første mål etter fem minutter. En annen tidligere Brann-spiller, Amer Ordagic, slo ballen inn foran mål. Den kom, via en Brann-spiller, frem til Kristoffer Normann Hansen, som sendte Sandefjord i ledelsen.– Det er noen minutter hvor det går litt i stå i organiseringen. Det blir hardt straffet. Vi skaper bra med sjanser, men det er ikke godkjent den omgangen her altså, sa Branns midtbanegeneral Sivert Heltne Nilsen til Discovery+ i pausen.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.

finne e et funn

Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

De spår Brann-innspurten: – Det vi trenger for å kunne vinne serien neste årFire profiler med et forhold til Brann har sett inn i fremtiden og avgjort klubbens skjebne i Eliteserien.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Full tenning da Liverpool senket Arsenal – Klopp og Arteta måtte skilles med makt(Liverpool – Arsenal 4–0) Liverpool storspilte og sikret seg tre poeng på hjemmebane mot Arsenal. Samtidig ble det klammeri på sidelinjen.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Verstappen straffet - og Hamilton kuttet ned på forsprangetMax Verstappen (24) fikk en startstraff og var aldri i nærheten av å true Lewis Hamilton (36) i Qatar. Red Bull-føreren er nå bare åtte poeng foran sin Mercedes-rival i VM-sammendraget.

Slik planlegger du for suksessOm man ønsker balanse og suksess i hverdagen, bør man planlegge hver dag ned til minste detalj, eller ta ting på impuls?
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Johaug overlegent best på Beitostølen: – Langt igjen til toppløpet i VM i SeefeldSom ventet var Therese Johaug i en klasse for seg selv på 10 kilometer klassisk på Beitostølen. Ned til nærmeste konkurrent var det ett minutt og
Kilde: Nettavisen - 🏆 1. / 68 Les mer »

Van der Poel smadret banerekorden i StavangerSvenske Nils van der Poel noterte 12.38,92 og smadret Sven Kramers banerekord på 10.000 meter i Sørmarka Arena under lørdagens verdenscup på skøyter.