• News: 15%

Eliteserien Nyheter

Rosenborg BK,SK Brann

(Brann – Rosenborg 3-0) Sommervær i mai og Brann på tabelltopp.

«Rosenborg rykker ned», sang hjemmefansen. Allerede etter to minutter stupheadet Ole Didrik Blomberg vakkert inn kampens første.

Annenomgang startet som den første: Med et tidlig Brann-mål. Aune Heggebø nikket inn et innlegg fra Niklas Fernando Castro. Rett etterpå blåste Emil Kornvig muligheten til å sette 3–0 over fra straffemerket.

Rosenborg BK SK Brann

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Eliteserien LIVE: Brann - RosenborgDagbladet følger toppoppgjøret fra Eliteserien her. Hjemmelaget har hatt full kontroll i den første omgangen.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »

KFUM med første seier i Eliteserien: - Nå kan Brann bare komme(Sarpsborg 08 - KFUM Oslo 0-2). Nytt kapittel i KFUM-fotballens historie ble skrevet da laget kjempet inn sin første seier i Eliteserien.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Brann ydmyker RosenborgBRANN STADION (TV 2): Brann kjører over trønderne.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Brann vil reise seg: – Her ligger problemetBrann-ekspertene peker på én ting foran lørdagens storkamp mot Rosenborg.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Feil hos Yr ga falske forhåpninger: Ikke sommervær i vente likevelVærmeldingstjenesten Yr hadde varslet sommerlignende temperaturer flere steder på Østlandet mandag. Men prognosene skyldtes en kalibreringsfeil, ifølge meteorologene.

Sommervær i det blå: – Klarer ikke holde styr på kaosetDet blir stadig vanskeligere å forutse sommerværet, men meteorologene har ett tips til deg som planlegger ferien.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »