Belgia slo Canada etter straffekontroverser – omdiskutert dommer i fokus

• 10 sec. here
  • News: 7%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

DOHA (VG) (Belgia – Canada 1–0) Det endte med en oppskriftsmessig favorittseier, men kunne endt helt annerledes. I sentrum havnet en dommer som startet året med uønsket oppmerksomhet.

Dommer Janny Sikazwe ble et internettfenomen etter at han i januar blåste av en kamp i Afrikamesterskapet etter bare 85 minutter – og deretter på nytt etter 89 minutter. Etterpå hevdet han at et heteslag hadde fått ham til å– Jeg tror Gud ba meg om å stoppe kampen.

Det endte med straffespark, men Bayern-stjernen Alphonso Davies leverte et altfor løst og dårlig plassert straffespark, som Real Madrid-keeper Thibaut Courtois reddet enkelt.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Følg kampen mellom Belgia og CanadaKevin De Bruyne håper å gi Belgia en drømmestart på VM i Qatar.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Her skjer det igjenBelgia gjorde som Tyskland under Qatar-VM.
Kilde: db_sport - 🏆 14. / 63 Les mer »

Danmark langer ut: – FIFA har brukt bøllemetoderDOHA (VG) Det danske fotballforbundet (DBU) synes FIFAs trusler mot det regnbuefargede kapteinsbindet er «fullstendig uakseptabelt».
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Belgisk sliteseier i VM-åpningen – ble herjet med av CanadaMichy Batshuayi ble matchvinner i en svak Belgia-premiere i fotball-VM onsdag. Laget imponerte ingen i 1-0-seieren over Canada.

Belgisk stjerne: – Vi blir kontrollertBelgia-forsvarer Jan Vertonghen (35) er redd for å uttale seg om kontroversene som preger fotball-VM i Qatar.
Kilde: btno - 🏆 4. / 63 Les mer »

Belgisk stjerne: – Vi blir kontrollertBelgia-forsvarer Jan Vertonghen (35) er redd for å uttale seg om kontroversene som preger fotball-VM i Qatar. ehm, nei, det blir dere ikke. Dere kan bli hjemme i Belgia, da er det ikke noe problem i det hele tatt. Men du tvinger og krever dine skikker i en fremmed stat. Jeg må fortsette å si det. Liker du ikke reglene? Er du ikke enig? sett deg på et fly og dra hjem.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »