Bayern avga poeng da aktivister stoppet kampen

• 36 sec. here
  • News: 18%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Klimaaktivister protesterte ved å forsøke å feste seg selv til målstolpene da Borussia Mönchengladbach greide 1-1 mot Bayern München i Bundesliga lørdag.

Marcus Thuram sendte Gladbach i ledelsen med sin scoring like før hvilen, før Leroy Sané reddet Bayern-poeng med åtte minutter igjen av ordinær tid.

Etter 17 minutter tok aktivister seg inn på banen og forsøkte å feste seg selv til målstolpene i protest. Ifølge den tyske avisen Bild sto det «stopp den fossile galskapen» på T-skjortene til aktivistene, noe som kan knyttes til olje og klima. I fjor skjedde det samme i Premier League. Der lyktes en mann ved å bruke strips for å feste seg selv til en av målstolpene. Det tok flere minutter før vaktpersonell fikk ham løs.

I München ble aktivistene raskt tatt hånd om og kampen kom i gang etter kort tid. Bayern sløste med enorme sjanser gjennom hele kampen, men en sterk Yann Sommer holdt lenge stand mot stjernegalleriet.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 21. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Ødegaard fortsetter å score - hylles i England: - Det var strålendeMartin Ødegaard (23) scoret da Arsenal snudde kampen og vant over Fulham på hjemmebane.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

Haaland med hat trick for City: – Han har en magisk tilstedeværelseEn norsk superspiss fra Bryne viste hvorfor han er hentet til Premier Leagues ligamestere da Manchester City snudde opp ned på kampen.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Keepertrener (!) byttet inn i Obos-kampAbsurde scener i kampen mellom Stjørdals-Blink og Åsane.

Fernandes sørget for ny United-opptur: – Alt var perfekt(Southampton – Manchester United 0–1) Etter oppturen mot Liverpool kunne Manchester United igjen juble for tre poeng.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Kahn refses i spansk presse etter hånlig latterOliver Kahn måtte trekke på smilebåndet da Barcelona og Bayern München ble trukket i samme Champions League-gruppe igjen.