• 22 sec. here

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Jakob Ingebrigtsen (22) forklarer detalj etter superløp.

Den observante seer la merke til at Jakob Ingebrigtsen - som eneste utøver i feltet - løp inn til europarekord på 3000 meter med solbriller på.. Å plassere et par solbeskyttere over nesa i en strålende sol er kanskje ikke oppsiktsvekkende i seg selv, men overfor NRK forteller Ingebrigtsen at det var en helt spesiell grunn til at han brukte dem.. Selvfølgelig …. - Jeg løper med hodet, sant.

Statskanalen presiserer at lyset ikke var bare var sollyset, men lysharen langs lista, som er der for å hjelpe utøverne med å løpe i planlagt fart som plaget den rekordjagende nordmannen.. - Det var litt med tanke på lyset, ikke at jeg brukte det så mye i dag, men det var litt mindre irriterende. Det var ganske kraftig lys, sier mannen som nylig tok verdensrekord på 2000 meter..

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 2. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Jakob Ingebrigtsen knuste europarekordenJakob Ingebrigtsen (22) vant lekende lett på en engelsk mil i Diamond League-finalen. Verdensrekorden glapp med 62 hundredeler.
Kilde: Aftenposten - 🏆 31. / 51 Les mer »

Jakob Ingebrigtsen knuste 24 år gammel europarekordJakob Ingebrigtsen (22) vant en engelsk mil lekende lett i Diamond League-finalen. Verdensrekorden glapp med 62 hundredeler.

Jakob Ingebrigtsen seks tideler fra verdensrekordenJakob Ingebrigtsen hanket inn Diamond League-tittelen på én engelsk mil i avslutningsstevnet i Eugene. Han ble tidenes raskeste europeer på 3.43,73.
Kilde: Dagsavisen - 🏆 25. / 51 Les mer »

Jakob Ingebrigtsen knuste 38 år gammel europarekordJakob Ingebrigtsen (22) vant en engelsk mil lekende lett i Diamond League-finalen, men verdensrekorden glapp med 62 hundredeler.
Kilde: vgsporten - 🏆 18. / 53 Les mer »

(+) Jakob Ingebrigtsen «snytes» for pengepremieJakob Ingebrigtsen (22) vant lørdagens engelske mile og sikret 30.000 dollar. Søndag løper han 3000 meter i den prestisjefylte Diamond League-finalen, men får ikke premiepenger.
Kilde: smpno - 🏆 23. / 51 Les mer »

Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »