• News: 42%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Livestudio for TV 2 Sport - siste nytt i dag

Newcastle stakk av med seieren etter en scoring av Anthony Gordon etter drøyt timen spilt. De påførte Arsenal sesongens første ligatap.

– Han har følt seg mye bedre i de siste dagene, og vi ga ham noen minutter mot West Ham, som var godt å se. Han vil trene igjen i dag, og hvis det går fint, er han klar, sa Arsenal-manager Mikel Arteta på en pressekonferanse fredag. Formel 1-verdensmester Max Verstappen var forbi Lando Norris etter første sving og kunne til slutt juble for seier i sprintløpet i São Paulo lørdag.

Ledelsen ga han aldri fra seg og kunne juble for seier. Norris ble nummer to, mens Red Bull-kamerat Sergio Perez kapret den siste pallplassen.Etter helgen i São Paulo gjenstår det to VM-runder. Det skjer i Las Vegas 18. november og i Abu Dhabi 26. november.Gullkandidatene Vålerenga gjorde som Rosenborg og mistet poeng i toppen av Toppserien i fotball. Vålerenga greide 1-1 mot Brann, mens RBK spilte 1-1 hjemme mot Avaldsnes.

Hun kunne derimot gå i garderoben for pause for egen maskin. Det var meningen at hun skulle skiftes ut i 2. omgang, men hun ble værende på banen og reddet det ene poenget da hun fikk pirket ballen i mål etter 79 minutter. Lois Abbingh scoret åtte mål for gjestene. Hos Fredrikstad ble Frida Brandbu Andersen mestscorende med sine åtte mål.– Det er fullstendig feil, skriver Real Madrid. Mbappés kontrakt med PSG går ut i sommer. 24-åringen har vært koblet til Real Madrid over flere år, og det hersker stor tvil om hvor stjernespillerens fremtid ligger.

Egersund spilte mot Vålerenga 2. På forhånd ble det varslet at Vålerenga ville stille med et ungt lag, ettersom A-laget spiller en svært viktig kamp søndag. – Selvfølgelig ønsker man å spille slike mesterskap, spesielt når landet ditt er tittelforsvarer. Det handler ikke bare om å være tilgjengelig, men jeg må også være klar fysisk, sier Messi.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer: