4. divisjonslag sjokkerte Viking: – Det er ikke mulig

• News: 15%

Arkiv+Cupen+Fotball-Nm+Fotball+Viking+Brann+Sports Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Torvastad holdt på detonere en ny cupbombe i andre runde onsdag kveld.

Onsdag kveld var det duket for en ny runde av cupen, og tolv Eliteserie-lag var eller er i aksjon denne kvelden.

Men så våknet Torvastad. De reduserte like før pause, og i starten av andre omgang snudde de kampen. Roy Miljeteig satte inn 3-2 i det 52. minutt og i målshowet på Direktesport kunne de ikke tro det de så. Keeperhelten Jørgen Kaldheim Grønningen måtte gi tapt denne gangen, og Viking vant altså til slutt 3-4.Viking var imidlertid ikke det eneste Eliteserie-laget som fikk det tøft onsdag kveld. Brann gjestet 3. divisjonsklubben Askøy, og det var hjemmelaget som tok en sjokkerende ledelse etter seks minutter.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 1. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Feil problemer BMW 5-serie: Hadde bilen et par timerHer var det feil med både det ene og det andre.
Kilde: TV 2 Nyhetene - 🏆 29. / 51 Les mer »

Jørgen Kaldheim Grønningen blir helten når Torvastad IL slår ut FK HaugesundJørgen Kaldheim Grønningen blir den store helten når Torvastad IL sensasjonelt slår ut FK Haugesund fra cupen. Grønningen redder alle FKHs straffespark og er i himmelen etter seieren.
Kilde: tv2sport - 🏆 13. / 63 Les mer »

4. divisjonsklubben Torvastad sjokkerte fotball-Norge4. divisjonsklubben Torvastad sjokkerte fotball-Norge med å slå ut FK Haugesund onsdag. Nå venter det ny Eliteserien-motstand for Karmøy-laget.

Eksperten i sjokk over det han så: – Det er pinlig!Cole Palmer har levert en voldsom omgang mot Everton.
Kilde: NettavisenSport - 🏆 21. / 51 Les mer »

Foreldre gråt: - KjempesjokkertTORVASTAD (TV 2): Jørgen Kaldheim Grønningen (20) fikk seg en stor overraskelse dagen etter cupbragden.

Baneheia: Det verste av det versteI den unike saken mot Jan Helge Andersen (43) blir det rippet opp i grusomheter mange har glemt eller fortrengt.
Kilde: dagbladet - 🏆 2. / 68 Les mer »