12. plass for Hovland etter god avslutning

• 52 sec. here
  • News: 24%

Norge Overskrifter Nyheter

Norge Siste Nytt,Norge Overskrifter

Viktor Hovland (23) tar med seg drøyt 1,7 millioner kroner i premiepenger etter å ha spilt seg opp til en 12.-plass i CJ Cup i Las Vegas.

spilte seg opp 35 plasser med en runde seks slag under par

. Lørdag var han på vei mot nok en solid runde, men med bogey på tre av de siste seks hullene lå han på den delt 18. plass før den avsluttende runden. Søndag så det lenge ut til å bli en «kjedelig» runde for Hovland. Etter ti hull sto han med én bogey og ni par. Men med birdie på hull 11, 12 og 18 – uten noen ny bogey, endte det med en delt 12.-plass for 23-åringen.Nordmannen har spilt to turneringer denne sesongen - en 12. plass denne helgen og en 13. plass i US Open.

Søndagens beste runde ble spilt av Jason Kokrak. Amerikaneren var hele syv slag under par etter de 11 første hullene. Det var nok til å sende ham opp i ledelsen i turneringen, en ledelse han tok vare på helt inn. Totalt 20 slag under par på fire runder var nok til å stikke av med førstepremien på drøyt 16 millioner kroner. Kokrak vant to slag foran Xander Schauffele, og tre slag foran Tyrrell Hatton og Russel Henley.

Takk for kommentaren din. Kommentaren din vil bli publisert etter gjennomgang.
Vi har oppsummert denne nyheten slik at du kan lese den raskt. Er du interessert i nyhetene kan du lese hele teksten her. Les mer:

/  🏆 6. in NO

Norge Siste Nytt, Norge Overskrifter

Similar News:Du kan også lese nyheter som ligner på denne som vi har samlet inn fra andre nyhetskilder.

Mina Fürst Holtmann misset pallen i SöldenMina Fürst Holtmann lå på 3. plass etter 1. omgang, men endte på 5. plass da skisesongen dro i gang med storslalåm i Østerrike.
Kilde: vgnett - 🏆 6. / 63 Les mer »

Derfor vraket Solskjær vidunderbarnet Mason (19)Mason Greenwood (19) skjøt Ole Gunnar Solskjærs Manchester United til Champions League-plass forrige sesong. Mot Newcastle var ikke supertalentet en gang i troppen. «Rashford banket hjemmelaget til topps med to scoringer». Til topps? Hjemmelag? To scoringer?

Amerikanske medier: Liverpool-eier vurderer børsnotering med mannen som inspirerte «Moneyball»Kan få muligheten til å kjøpe opp europeiske fotballklubber etter Red Bull-modellen.
Kilde: e24 - 🏆 20. / 51 Les mer »

Kristoff med topplassering i prestisjefylt ritt: – Jeg var helt ferdig– Yndlingsløpet mitt, sier Alexander Kristoff etter tredjeplass i Flandern rundt.
Kilde: StvAftenblad - 🏆 30. / 51 Les mer »

NSM i dialog med Schibsted etter datainnbruddNasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) opprettet kontakt med Schibsted etter datainnbrudd fredag kveld, men selskapet har ikke hatt behov for akutt bistand.

Nederlands konge og dronning avbryter Hellas-ferie etter coronakritikkDet nederlandske kongeparet avbryter en feriereise i Hellas. De har fått sterk kritikk for å gjennomføre turen mens Nederland har innført delvis nedstengning.