Zonder Messi en Alba grijpt Inter Miami naast Amerikaanse beker

• 📰 NOS
  • 52 sec. here
  • News: 24%

Zonder de twee geblesseerde stervoetballers verliest Miami in de finale met 2-1 van Houston Dynamo.

Het is Inter Miami niet gelukt de tweede prijs van het seizoen te pakken in het Amerikaanse voetbal. Zonder Lionel Messi en Jordi Alba verloor de club in de finale van de US Open Cup in Fort Lauderdale met 2-1 van Houston Dynamo.

Miami, dat eerder dit seizoen wel de Leagues Cup won, hield z'n sterren Lionel Messi en Jordi Alba noodgedwongen aan de kant. De Argentijn en de Spanjaard kampen beiden met een blessure. Voor Messi was het al de vierde wedstrijd in korte tijd die hij miste.Het is de tweede keer dat Houston Dynamo het Amerikaanse bekertoernooi wint. Dat deed het ook al in 2018, in het eerste seizoen van de club uit Texas in de Major League Soccer.

Bij Miami werd vooral Messi node gemist. In de Leagues Cup, een apart toernooi voor Mexicaanse en Amerikaanse clubs, was de Argentijn goed voor liefst tien goals. De finale tegen Nashville SC eindigde toen in 1-1, maar de club uit Florida nam de strafschoppen beter. In de competitie lijkt Miami ondanks de tussentijdse komst van Messi en Alba begin juli naast de play-offs te grijpen. De club uit Florida staat met nog vijf wedstrijden te gaan op de voorlaatste plaats in de Eastern Conference, vijf punten verwijderd van de negende plek die nog recht geef op een wildcardronde.

/  🏆 5. in NL

Inter Miami grijpt zonder Messi en Alba naast Amerikaanse bekerZonder de twee geblesseerde stervoetballers verliest Miami in de finale met 2-1 van Houston Dynamo.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Inter Miami verliest zonder Messi en Alba in finale Amerikaans bekertoernooiInter Miami heeft in de nacht van woensdag op donderdag (Nederlandse tijd) naast de tweede prijs van het Amerikaanse voetbalseizoen gegrepen. Zonder sterspelers Lionel Messi en Jordi Alba verloor de ploeg uit Florida met 2-1 van Houston Dynamo in de finale van de US Open Cup.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Messi ziet Inter Miami vanaf tribune naast tweede prijs van seizoen grijpenLees verder
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »