Zie die ontlading: Bale maakt gelijk, iedereen bij Wales wordt gek

• News: 6%

Zie die ontlading: Bale maakt gelijk, iedereen bij Wales wordt gek : Wales

in de slotfase op gelijke hoogte tegen de Verenigde Staten en zie de ontlading bij zowel de spelers als de supporters!.

/  🏆 20. in NL

Bale redt punt voor Wales tegen Verenigde Staten bij WK-rentree na 64 jaarDankzij een rake strafschop van Gareth Bale heeft Wales maandag bij zijn eerste wedstrijd op een WK voetbal sinds 1958 met 1-1-gelijkgespeeld tegen de Verenigde Staten. Wales herstelde zich bij het groepsduel in Al Rayyan van een erbarmelijke eerste helft.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Wales sleept gelijkspel uit het vuur tegen VS: Bale de grote manDe Verenigde Staten en Wales hebben maandagavond met 1-1 gelijkgespeeld. De Amerikanen namen vroeg de voorsprong, maar kregen laat in de tweede helft alsnog de gelijkmaker om de oren. Sterspeler Gareth Bale nam de treffer voor zijn rekening.\u00a0
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Jaarlijks forse stijging kindermishandeling in Twente ‘Ik zie het in boerderijen, villa’s en rijtjeshuizen’Met grote sprongen stijgt elk jaar het aantal meldingen van huiselijk geweld in de regio. Veilig Thuis Twente verwacht dit jaar iets boven de vierduizend uit te komen. Ruim de helft daarvan gaat over kindermishandeling. Uit het onderwijs komen nauwelijks signalen. „Hiermee hou je onbedoeld de mishandeling in stand.”
Bron: tubantia - 🏆 8. / 63 Lees verder »

Daar is het allereerste WK-doelpunt van Gareth Bale! En een heel belangrijke!De Verenigde Staten en Wales zijn hun openingswedstrijd op het WK begonnen met een gelijkspel
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Twentse Julia is dierenfysio en helpt honden met hernia of aangereden katten weer op de beenHELLENDOORN - Puk (10) piept zachtjes als Julia Rikkert (26) haar achterpootje voorzichtig rekt en strekt. De boerenfox weigert sinds de operatie aan haar knieschijf op vier poten te lopen. En daarom moet ze naar de dierenfysiotherapeut. „Ik zie van alles. Van honden met een hernia tot gescheurde kruisbanden.”

Dát is invallen: Rashford maakt snelste WK-doelpunt ooit door een invallerHoewel Engeland-Iran al lang en breed gespeeld was toen Marcus Rashford het veld betrad, maakt de Manchester United-aanvaller wel een bijzondere treffer. Rashford tekende voor de 5-1, 49 seconden nadat hij door Gareth Southgate werd ingebracht. Nooit scoorde een invaller sneller op een WK.