Willem II neemt een punt mee uit Zwolle, na een matige wedstrijd met enerverende slotfase

• 📰 omroepbrabant
  • 66 sec. here
  • News: 30%
  • Publisher: 59%

Wie voor de ontspanning zaterdagavond afstemde op PEC Zwolle-Willem II zal na afloop van de wedstrijd geen lekker gevoel hebben gehad. Het was een zeer matig duel met weinig hoogtepunten, die ondanks een nog hectisch slot eindigde in een niet vermakelijke 0-0. Wat viel er op bij het tweede gelijkspel van de Tilburgse ploeg dit seizoen?

Niet vermakelijk, het is eigenlijk nog zwak uitgedrukt. Er waren - tot de slotfase - wat spaarzame hoogtepunten. Sebastian Holmén die met een omhaal probeerde te scoren bijvoorbeeld. Of Mike Trésor die eindelijk weer een vleugje van zijn kwaliteit toonde zoals hij dat vorig jaar vaak deed. Hij stoomde in de eerste helft een keer op vanaf net over de middenlijn en dribbelde twee tegenstanders voorbij, zijn schot vloog echter over het doel.

Een klein kwartier voor het einde van de wedstrijd verlengde de centrumaanvaller een vrije trap van Trésor, zijn inzet ging via de buitenkant van de paal over de achterlijn.Het was niet de wedstrijd van Robbin Ruiter. De doelman van Willem II moest veelvuldig de lange bal spelen, door het tactische spel van de thuisploeg. Die lange bal van de goalie vloog met regelmaat over de zijlijn.

Balverlies leverde in de eerste helft bovendien bijna een tegentreffer op. Ruiter trapte een bal eerst vol tegen de rug van ploeggenoot Jordens Peters. De lange doelverdediger kreeg de bal weer in zijn voeten, maar opnieuw ging het wegtrappen niet goed. Via het been van spits Slobodan Tedic kwam de bal bij Dean Huiberts, de middenvelder probeerde van Ruiter met een boogbal te verschalken. Zijn inzet ging echter naast.

Na twintig minuten in de tweede helft was het vervolgens einde wedstrijd voor Ruiter. De van PSV overgekomen keeper leek naar zijn lies te wijzen, verder spelen was geen optie meer. Jorn Brondeel kwam als vervanger binnen de lijnen, het betekende het debuut voor de Belg.De thuiswedstrijd tegen Willem II was voor PEC Zwolle het derde duel in zes dagen. Het was een Brabants weekje voor de ploeg van John Stegeman, want alle tegenstanders kwamen uit onze provincie.

/  🏆 14. in NL

VVV meldt uren voor aftrap tegen Ajax positieve coronatestVVV-Venlo heeft een paar uur voor de aftrap van de thuiswedstrijd tegen Ajax bekendgemaakt dat een speler uit de selectie besmet is met het coronavirus
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Walvisschedel naar Naturalis: 'Zeldzaam, omdat hij niet is aangespoeld'De schedel werd een paar weken terug door vissers uit zee gehaald.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Ajax boekt eredivisierecord met 13-0 zege op VVVEredivisie: De grootste overwinning ooit in de eredivisie was met 0-12 in de 76ste minuut al binnen, maar in de 87ste minuut viel nog een doelpunt voor de club uit Amsterdam. Niet leuk. En toch krijgt de keeper als enige VVV 'er een voldoende daarbij had het net zo goed andersom kunnen zijn: de naam Koning was deze week niet echt populair 🤴⚽️🧹
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »

Zes jaar cel en tbs voor man die dochter Diya (8) doodde in ziekenhuisRechtszaak: De man is verminderd toerekeningsvatbaar en leed aan waanbeelden en een persoonlijkheidsstoornis toen hij zijn dochter met een schaar neerstak in het Rotterdamse Maasstadziekenhuis.

20 jaar cel voor wapenleverancier bloedbad San BernardinoMet de wapens schoot een echtpaar in december 2015 veertien collega's van de mannelijke dader dood. domme mensen ,onzin bezig In Nederland zou dat 6 maanden celstraf zijn of waarschijnlijker vrijspraak om een of andere reden! Suzuki dealer veroordeeld voor leveren zwarte Swift aan Karst T.