Willem II heeft aan zeven zinderende minuten genoeg voor ruime zege in eigen huis

• 📰 omroepbrabant
  • 43 sec. here
  • News: 21%

Willem II heeft de eerste overwinning in het nieuwe eredivisieseizoen te pakken. In eigen huis won het dankzij doelpunten van Vangelis Pavlidis (2), Görkem Saglam en John Yeboah met ruime cijfers van Heracles Almelo: 4-0. Wat viel er op in deze eerste thuiswedstrijd van de Tilburgse ploeg?

In Luxemburg klonk er vanaf de heuvel waar Willem II-supporters naar het duel met Progrès Niederkorn 'tien, tien, tien' toen het hard ging met de score. Zeven minuten na het begin van de tweede helft was dat ook in het Koning Willem II Stadion te horen. Het ging ook enorm snel. Waar het in de rust nog 0-0 was, stond er in minuut 52 al 3-0 op het scorebord.

Het eerste Willem II-doelpunt van dit eredivisieseizoen werd 33 seconden na de aftrap gemaakt door Vangelis Pavlidis. Met vijf minuten in de tweede helft achter de rug schoot Görkem Saglam raak, de volgende aanval was John Yeboah trefzeker. Het ging zo hard dat de supporters even hoopten op een monsterscore. Die kwam er niet, maar het waren zeven hele fijne minuten.Afgelopen week presenteerde Willem II John Yeboah.

Niet alles was succesvol. Een hakje op het middenveld kwam zo in de voeten van een tegenstander en een grote kans op een paar meter van het doel van Heracles wist hij niet om te zetten in een doelpunt. Maar met zijn acties en gedrevenheid liet hij zien dat Willem II weer een potentiële publieksspeler erbij heeft in de voorhoede. Daar waar trainer Adrie Koster toch al niet te klagen heeft over de mogelijkheden.

/  🏆 14. in NL

PSG overtuigt eindelijk dankzij Di Maria en Mbappé; Bakker maakt indrukParis Saint-Germain heeft voor het eerst dit seizoen een ruime overwinning geboekt ligue1
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Sky Sports vreest rechtszaak en rectificeert uitlatingen van Patrice EvraPatrice Evra heeft zijn eigen werkgever Sky Sports zaterdagavond in een lastig parket gebracht

Zeven-uur durende vlucht zonder eindbestemming in 10 minuten uitverkochtDoor de coronacrisis wordt er wereldwijd veel minder gevlogen. Veel mensen missen niet alleen de vakantie zelf, maar ook de ervaring van het vliegen. De Australische luchtvaartmaatschappij Qantas heeft daar iets op bedacht: een vlucht van zeven uur zonder eindbestemming. De kaartjes waren in 10 minuten allemaal weg.
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

'Gifbrief voor Witte Huis onderschept'In de brief bleek het dodelijke gif ricine te zitten, melden Amerikaanse media.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Harry Potter ingezet bij megaprotesten tegen steenrijke Thaise koningMet gevaar voor eigen leven doorbreken betogers een jarenlang taboe in Thailand. Ze bekritiseren de omstreden en steenrijke koning Rama de tiende. Uit angst voor lange gevangenisstraffen zetten ze Harry Potter kostuums en spreuken in.

Donny van de Beek scoort binnen 14 minuten bij debuut voor Man UnitedDonny van de Beek heeft zaterdagavond bij zijn debuut voor Manchester United direct gescoord