Wereldgoal Fernandes brengt omslag: Liverpool koploper af na remise tegen United

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 45 sec. here
  • News: 21%

Voetbal Nieuws

Erik ten Hag en Manchester United hebben zondag net niet weten te stunten in eigen huis. Op Old Trafford stond het lang 2-1, maar de wedstrijd tegen Liverpool eindigde uiteindelijk in 2-2. Bruno Fernandes liet zijn klasse nog zien met een wondergoal van 45 meter.

hebben zondag net niet weten te stunten in eigen huis. Op Old Trafford stond het lang 2-1, maar de wedstrijd tegenwel een dienst bewijzen door de punten weg te snoepen van Liverpool. Aangezien de twee andere titelkandidaten dit weekend al wonnen.

Vanaf het begin leek het er echter niet op dat United een resultaat zou behalen in eigen huis. Liverpool begon sterk en kreeg flink wat kansen door de druk die op de defensie van Ten Hag werd gezet. Luis Diaz was de eerste die de muur wist te verslaan. De Colombiaan zorgde voor de openingstreffer van de bezoekers.Na rust bleef het spelbeeld hetzelfde, maar plots draaide United de wedstrijd om. Eerst was het de ervaren Bruno Fernandes die met een ongekend schot de gelijkmaker op zijn naam kreeg.

United leek daarmee af te stevenen op een knappe zege, maar daar stak Mohamed Salah een stokje voor. Harvey Elliott werd in de zestien meter onderuit gehaald door Aaron Wan-Bissaka, waardoor de bal op de stip ging. Een koud kunstje voor Salah die weer scoorde op Old Trafford. Uitendelijk bleeft het 2-2, waardoor Liverpool de koppositie op doelsaldo kwijt is aan Arsenal.

/  🏆 20. in NL

United-captain Bruno Fernandes pleit voor regelverandering in mondiale voetbalBruno Fernandes pleit voor een regelverandering. De middenvelder van Manchester United is van mening dat spelers geen gele kaart moeten krijgen wanneer zij hun shirt uittrekken na het maken van een doelpunt.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

VI Live: Bruno Fernandes zet United vroeg op voorsprong uit penaltyLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Manchester United bereidt zich voor op boos Liverpool na nederlaag tegen ChelseaManchester United is nog maar net bijgekomen van de nederlaag tegen Chelsea (4-3) en de ploeg van Erik ten Hag moet alweer aan de bak. De Nederlandse oefenmeester verwacht zondag tegen Liverpool een 'boos' United.

Manchester United wint in de laatste minuut van LiverpoolManchester United trok na 120 knotsgekke minuten aan het langste eind tegen Liverpool: op een kolkend Old Trafford maakte Amad Diallo in de laatste minuut van de verlenging de 4-3.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Manchester United wint na verlenging van Liverpool in de FA CupManchester United heeft zich geplaatst voor de halve finale van de FA Cup na een spannende wedstrijd tegen aartsrivaal Liverpool. Amad Dialli scoorde in de laatste minuut van de verlenging het winnende doelpunt. Liverpool draaide de wedstrijd vlak voor rust om met goals van Alexis MacAllister en Mohamed Salah.

United schakelt Liverpool uit in FA Cup in heerlijk voetbalgevechtManchester United heeft op wonderbaarlijke wijze ten koste van Liverpool de halve finales van de FA Cup bereikt.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »