• 📰 NUsport
  • 13 sec. here
  • News: 8%

Bekijk hier het doelpunt van Wout Weghorst tegen VFB Stuttgart.

Verstappen simpel naar snelste tijd in tweede vrije training GP MexicoVS slaat terug na aanvallen in Syrië en Irak: 'Verdere escalatie dreigt'Onrust Westelijke Jordaanoever: waarom Israël ook daar bombardeertIsraëlisch leger na zware

explosies Gaza: ‘Treden met grote kracht op’Verstappen simpel naar snelste tijd in tweede vrije training GP MexicoBekijk de trailer van het eerste deel van The Crown: seizoen 6Zo landt een capsule met ruimtegruis vanmiddag weer op aarde

/  🏆 2. in NL

Weghorst is na ruim vijfhonderd minuten van de nul af bij HoffenheimLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Weghorst na meer dan 500 minuten eindelijk van de nul af bij HoffenheimWout Weghorst heeft zaterdag na lang wachten eindelijk zijn eerste doelpunt gemaakt in het shirt van 1899 Hoffenheim. De spits hielp zijn club met een benutte penalty aan een fraaie 2-3-zege op VfB Stuttgart.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Eindelijk van de nul: Weghorst tekent voor eerste clubdoelpunt sinds maartWout Weghorst kan eindelijk juichen bij Hoffenheim. De spits tekent in zijn achtste wedstrijd voor de club voor zijn eerste doelpunt. Vanaf de penaltystip zet hij Hoffenheim op 0-2 tegen VfB Stuttgart. De blijdschap spat ervan af!
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Kane scoort vanaf eigen helft bij monsterzege Bayern, Weghorst benut penaltyBayern wint met 8-0 van Darmstadt in een duel met drie vroege rode kaarten. Wout Weghorst scoorde na zijn penaltymisser bij Oranje wel van elf meter voor Hoffenheim.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Achtklapper Bayern in duel met drie keer rood in één helft, Weghorst van de nul afBayern München heeft zaterdag in een merkwaardige Bundesliga- wedstrijd met 8-0 gewonnen van SV Darmstadt 98. Halverwege waren er al drie spelers met rood van het veld gestuurd en stond het nog 0-0. Bij VfB Stuttgart-Hoffenheim maakte Wout Weghorst zijn eerste doelpunt van het seizoen.