Vroege rode kaart en foutenfestival zorgen voor eerste nederlaag FC Emmen

• 📰 RTVDrenthe
  • 52 sec. here
  • News: 24%
  • Publisher: 61%

FC Emmen leed de eerste nederlaag van het seizoen. Op eigen veld was FC Dordrecht met 4-2 te sterk.

VOETBAL - Waarom maakte Maikel Kieftenbeld een sliding, notabene op de helft van de tegenstander en dat ook nog eens in de elfde minuut. Bij een 0-0 stand, in een wedstrijd waarin nog niets gebeurd was ging FC Dordrecht-captain Mathis Suray kermend naar de grond. Het betekende direct rood voor Kieftenbeld en tegen de tien van FC Emmen wisten de bezoekers wel raad: 2-4.

Overigens werd het in de tweede helft nog wel snel tien tegen tien maar een eigen doelpunt van Mike te Wierik boorde alle hoop de grond in. Joey Konings deed - met zijn tweede van de avond - nog wel iets terug nadat het duel even was gestaakt , maar verder kwam Emmen niet.FC Emmen zakt door de nederlaag naar plek 13 in de Keuken Kampioen Divisie.

Tien minuten werd het 0-2. Adrian Segecic mocht de bal simpel opdrijven en ook nog in het doel schieten vanaf zo'n 18 meter. Een flinke dreun, die de Oude Meerdijk oorverdovend stil kreeg.Ondanks de 0-2 achterstand kwam FC Emmen wel prachtig terug in de wedstrijd. De tactische aanpassing van Fred Grim wierp zijn vruchten af. Jeff Hardeveld zette voor, nadat hij prima werd vrijgespeeld door Desley Ubbink, en Konings kopte schitterend raak via de binnenkant van de paal.

Na de hervatting zorgde Konings voor een fraai slotakkoord, door met links zijn tweede van de avond te maken, maar verder kwam Emmen niet. De eerste nederlaag van het seizoen is dus een feit.

/  🏆 10. in NL

Luister hier live naar FC Emmen - FC DordrechtVolg hier FC Emmen - FC Dordrecht live, met commentaar van Niels Dijkhuizen en René Posthuma.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Liveblog: FC Emmen met tien man en op 1-3 achterstand tegen FC DordrechtFC Emmen gaat vanavond op jacht naar de tweede driepunter van het seizoen. Daarvoor moet het in De Oude Meerdijk FC Dordrecht opzij zetten. Volg de wedstrijd van minuut tot minuut in dit liveblog.

Liveblog: Onnavolgbaar duel tussen FC Emmen een FC Dordrecht gestaakt door juichbierFC Emmen gaat vanavond op jacht naar de tweede driepunter van het seizoen. Daarvoor moet het in De Oude Meerdijk FC Dordrecht opzij zetten. Volg de wedstrijd van minuut tot minuut in dit liveblog.

Lahdo schiet AZ op voorsprong bij Brann • Vroege kans, geen goal voor FC Twente tegen FenerbahçeIn dit liveblog volgen we de loting voor de Champions League (met Feyenoord en PSV) en de returns in de play-offs van de Europa League en Conference League.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Roofoverval op maaltijdbezorger in EmmenDe overval vond rond 20.50 uur plaats op de Rolderbrink.