Volleybalsters kunnen op OKT niet stunten tegen Servië, nog één kans over

• 📰 NOSsport
  • 36 sec. here
  • News: 18%

De Nederlandse volleybalsters hebben op het olympisch kwalificatietoernooi in China niet voor een stunt kunnen zorgen tegen Servië. De tweevoudig en regerend wereldkampioen was duidelijk de betere ploeg en won met 3-0 .

Servië, dat tijdens de Olympische Spelen van Tokio de bronzen medaille pakte, gaat aan kop in groep A. Nederland is door de nederlaag gezakt naar de derde plaats. De Dominicaanse Republiek heeft de tweede plaats overgenomen, maar een wedstrijd minder gespeeld. Dat land speelt vanmiddag tegen China.Zondag spelen de Nederlandse volleybalsters de beslissende wedstrijd tegen de Dominicaanse Republiek.

De set ging verloren, maar Nederland kon in de tweede set even met Servië mee. In het vervolg had Oranje echter geen antwoord meer op de kanonskogels van de ijzersterke Tijana Boskovic, was het Servische blok nauwelijks te doorbreken en werd de foutenlast bij Nederland te groot.

/  🏆 12. in NL

Volleybalsters kunnen op OKT niet stunten tegen Servië, nog één kans overDe Nederlandse volleybalsters verliezen op het olympisch kwalificatietoernooi met 3-0 van Servië. Zondag wacht de laatste wedstrijd tegen de Dominicaanse Republiek. Die moet gewonnen worden.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Volleybalsters overleven matchpoints en knokken zich langs China op OKTOranje weet in de vierde set drie wedstrijdpunten ongedaan te maken tegen China en knokt zich in de vijfde set naar de winst.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Volleybalsters verrassen thuisland China met knappe comeback op OKTDe Nederlandse volleybalsters hebben vrijdag bij het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) een verrassende zege geboekt op China. Na een thriller van vijf sets, waarin Oranje drie matchpoints wegpoetste, won de ploeg van bondscoach Felix Koslowski van het thuisland: 25-18, 26-24, 19-25, 24-26 en 13-15.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Volleybalsters winnen van gastland China op OKTNederland wist een 0-2 achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Volleybalsters verslaan concurrent China in strijd om olympische kwalificatieBekijk hier de samenvatting van de wedstrijd China-Nederland op het olympisch kwalificatietoernooi in China.