Volleybalsters grijpen naast olympisch ticket in laatste duel OKT

• 📰 NOSsport
  • 12 sec. here
  • News: 8%

De Nederlandse volleybalsters hebben zich zondag in het laatste duel van het olympisch kwalificatietoernooi niet rechtstreeks weten te plaatsen voor de Spelen van Parijs. Het team van bondscoach Felix Koslowski moest minimaal met twee sets verschil winnen van de Dominicaanse Republiek, maar na drie sets was het 2-1 voor de tegenstander.

Het Nederlands team kan de wedstrijd nog wel winnen, maar dat is niet voldoende voor een plek bij de eerste twee op het OKT. Oranje kan zich nog via de ranking die in juni wordt opgemaakt plaatsen voor de Spelen van volgend jaar.

/  🏆 12. in NL

Volleybalsters grijpen naast olympisch ticket in laatste duel OKTHet team van bondscoach Felix Koslowski verliest in China twee sets van de Dominicaanse Republiek. Oranje kan de wedstrijd nog winnen, maar dat zal niet genoeg zijn voor een olympisch ticket.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Volleybalsters overleven matchpoints en knokken zich langs China op OKTOranje weet in de vierde set drie wedstrijdpunten ongedaan te maken tegen China en knokt zich in de vijfde set naar de winst.

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Volleybalsters verrassen thuisland China met knappe comeback op OKTDe Nederlandse volleybalsters hebben vrijdag bij het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) een verrassende zege geboekt op China. Na een thriller van vijf sets, waarin Oranje drie matchpoints wegpoetste, won de ploeg van bondscoach Felix Koslowski van het thuisland: 25-18, 26-24, 19-25, 24-26 en 13-15.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Volleybalsters winnen van gastland China op OKTNederland wist een 0-2 achterstand om te buigen in een 3-2 overwinning.
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

Volleybalsters kunnen op OKT niet stunten tegen Servië, nog één kans overDe Nederlandse volleybalsters verliezen op het olympisch kwalificatietoernooi met 3-0 van Servië. Zondag wacht de laatste wedstrijd tegen de Dominicaanse Republiek. Die moet gewonnen worden.