Volendam geeft ruime voorsprong bijna uit handen, maar wint van Excelsior

• 📰 NOSsport
  • 36 sec. here
  • News: 18%
  • Publisher: 59%

FC Volendam heeft in een eigen huis een 3-2 zege geboekt op Excelsior. De Volendammers gaven nog wel bijna een 3-0 voorsprong uit handen. ⚽️

FC Volendam heeft thuis een 3-2 zege geboekt op Excelsior, dat dit seizoen afsluit met slechts één uitzege: 0-2 bij SC Cambuur in de eerste speelronde.

Volendam was aanvankelijk oppermachtig en leidde halverwege met 3-0. Daryl Van Mieghem scoorde na tien minuten met een schuiver, doelman Stijn Van Gassel sloeg de bal een klein kwartier later in eigen doel en Francesco Antonucci vond na ruim 25 minuten de kruising. Excelsior was na rust feller en maakte ongeveer tien minuten nar rust zijn eerste uitgoal sinds 29 oktober; net als toen scoorde Lazaros Lamprou. Nikolas Agrafiotis maakte in de 78ste minuut de 2-3. Hij leek voor het einde ook de 3-3 te maken, maar hij liep te snel in na de gestopte penalty van Reda Kharchouch.

FC Volendam, dat als veertiende eindigt, en Excelsior waren voor deze wedstrijd al zeker van handhaving in de eredivisie.

/  🏆 12. in NL

🔴 Liveblog: AZ - PSV (0-0), Twente - Ajax (0-1) en Volendam - Excelsior (3-0)
Bron: NHNieuws - 🏆 17. / 51 Lees verder »

Pijnlijke vergissing in Volendam: Van Gassel slaat bal in eigen doel🎥 Het is niet de middag van Excelsior. En al helemaal niet van Stijn van Gassel. De 26-jarige doelman ging gigantisch in de fout tegen FC Volendam.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Knulligste goal van laatste Eredivisie-ronde: doelman stompt bal in eigen doelDe 34ste speelronde van de Eredivisie duurt nog 45 minuten, maar de knulligste goal van de laatste speeldag komt al op naam van Stijn van Gassel. De doelman van Excelsior, dit seizoen zo vaak de grote uitblinker, stompt de bal in eigen doel tegen FC Volendam.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Martine van Os geeft teken van leven tijdens opnames We Zijn Er BijnaMartine van Os (66) geniet op dit moment van de prachtige eilanden Corsica en Sardinië. Ze is namelijk op snoepreisje voor de opnames van 'We Zijn Er Bijna'. Dat vertelt ze middels een videoverbinding in 'Tijd voor MAX', dat ze normaal presenteert naast Sybrand Niessen (61).
Bron: RTLBoulevard - 🏆 19. / 51 Lees verder »

Datalek na datalek: waarom het gevaarlijk is dat van bijna iedereen privégegevens op straat liggenDe kans is groot dat de gegevens die je achterliet bij een online enquête of bestelling in een webshop betrokken zijn bij een datalek. 'Het is belangrijk dat je altijd alert bent op verdachte telefoontjes.' De remedie is eenvoudig: voor vijf euro heb je een telefoonnummer dat je overal kunt achterlaten waar dat verplicht is. Maar je neemt nooit op zonder voorafgaande afspraak. Iedereen die je nummer heeft, beschikt ook over je emailadres. Leuk. Op naar de cbdc en het eID. What can go wrong? Zo jammer dat er dan bedrijven geld verdienen aan je gegevens die gelekt zijn, wordt al regelmatig gebeld zakelijk op mijn prive telefoon door bedrijven die lusha en rocketreach gebruiken. Doe aub wat dit soort bedrijven...geen toestemming en verwijderen doen ze niet toezicht_AP
Bron: EenVandaag - 🏆 11. / 61 Lees verder »