Vitesse zet SC Cambuur mede met prachtgoals Tronstad terug op aarde

• 📰 voetbalzonenl
  • 24 sec. here

Vitesse heeft zaterdagavond hard uitgehaald tegen SC Cambuur

Openda leverde enkele minuten later een prachtige pass af op Daan Huisman, die oog in oog met Sonny Stevens net naast schoot. In de 36ste minuut kwam de 0-3 van Vitesse er alsnog, toen Thomas Buitink door Maximilian Wittek werd gelanceerd. Buitink moest enigszins naar links uitwijken in het strafschopgebied en tikte uiteindelijk uit een lastige hoek binnen. Cambuur deed nog voor rust iets terug.

Het hield Cambuur in de wedstrijd, maar daar maakte Tronstad vier minuten na rust een eind aan. De middenvelder herhaalde zijn kunststukje uit de eerste helft en vond van afstand prachtig de kruising: 1-4. Een enorme blunder van Stevens maakte het voor Cambuur nog erger. De doelman liet een makkelijke vangbal zomaar glippen, waardoor Openda die kon intikken: 1-5. Een schitterend uitgespeelde counter van Vitesse betekende in de 79ste minuut het slotakkoord.

/  🏆 16. in NL

DPG Media Privacy Gate
Bron: parool - 🏆 26. / 51 Lees verder »

SPD-leden zetten licht op groen voor coalitie, FDP en Groenen nu aan zetDe leden van de twee andere partijen, de FDP en de Groenen, moeten nog instemmen met het regeerakkoord. Ene groene aardverschuiving in Duitsland en de NOS haalt Griekenland en Frankrijk uit de oude doos. Fascistische club.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

'We gaan het duel met Ajax niet analyseren, de beelden niet terugkijken'Willem II was donderdagavond af en toe speelbal van Ajax. De Amsterdammers waren in eigen huis heer en meester, waarbij de Tilburgse ploeg met een 5-0 nederlaag de schade nog enigszins wist te beperken. Het is een duel waar ze op de club niet lang meer over gaan praten, de focus is nu al gericht op de wedstrijd tegen SC Cambuur. Tuurlijk wel!
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Nicole leidt pup Bram zelf op tot hulphond, samen met voorganger TimNu is Bram nog een eigenwijze puppy van acht weken oud, maar over een tijdje moet hij de hulphond worden van Nicole van der Kooij (34) uit Breda. De hulphond die Nicole nu heeft, de elfjarige Tim, gaat over een tijdje met pensioen. Met z’n tweeën leiden ze Bram alvast op als hulphond.