Vink vat belabberde openingsfase van Ajax samen in één woord: 'Bizar'

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 19 sec. here

\nMarciano Vink heeft met verbazing de eerste helft van FC Twente - Ajax aanschouwd. De ESPN-analist is zeer kritisch op het spel van de Amsterdammers, die na 45 minuten nog van geluk mochten spreken dat het slechts 2-1 voor de Tukkers stond.\u00a0\r\n

aanschouwd. De ESPN-analist is zeer kritisch op het spel van de Amsterdammers, die na 45 minuten nog van geluk mochten spreken dat het slechts 2-1 voor de Tukkers stond."Na één minut al een megakans, bizar", aldus Vink tijdens de rustanalyse."Als je de afspraken niet nakomt, gebeuren dit soort dingen. Ze konden zo door het centrum lopen. Het is dat Gorter redde, anders sta je na één minuut met 1-0 achter.

Ook in de minuten die daar op volgde was de Ajax-defensie bij vlagen zeer fragiel."In de derde en achtste minuut hetzelfde, het is gewoon een gatenkaas. Als de tegenstander iets anders doet, moet je anticiperen en terugvallen op basisprincipes. Twente zakt in en wacht op de fout van Ajax. Heeft het dan zin om je backs hoog te zetten?", besluit Vink.

/  🏆 20. in NL

Verbaasde Vink beschrijft desastreuze start Ajax met één woordLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Zien: Ajax maakt bizar doelpunt dankzij kortsluiting bij Excelsior-keepsterLees verder
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Bizar beleid bij Ajax: ‘Hij was voor 7 miljoen te koop, Ajax bood meteen 14...’Lees verder

Vink prikt door verweer Steijn heen: ‘Dat is gewoon een lulkoekverhaal’Lees verder