Vaessen loopt leeg: 'Simons doet alsof hij door vijf man in elkaar is geslagen'

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 62 sec. here
  • News: 28%

RKC-doelman Etiënne Vaessen maakte na afloop van het duel met PSV van zijn hart geen moordkuil : PSV RKCWaalwijk

Artikel verder na advertentie

In de vijfde minuut van de blessure kreeg RKC een strafschop tegen omdat Hans Mulder Xavi Simons tegen het hoofd raakte."Het is ongekend", zegt Vaessen bij."Ik heb het net gezien. Hans Mulder speelde eerst de bal en daarna raakte hij het hoofd, maar wat moet hij anders doen? Xavi Simons is 1 meter 60.

"Ik heb al een paar appjes binnengekregen dat het ongekend is. Het is een topclubpenalty", vervolgt Vaessen."Ik zit nu vol emotie, maar ik ben trots op de jongens hoe we het het grote PSV moeilijk hebben gemaakt. Blijkbaar hebben ze dit nodig. Ik vind dat we hier wel iets aan moeten doen. Misschien moeten we oud-profs bij de VAR zetten, ofzo. We hoeven er verder niet in te blijven hangen.

Vaessen ziet beelden dat Simons aangeslagen op de grond lag."Hij doet net alsof hij door vijf man in elkaar is geslagen. Kijk eens hoe snel hij opstaat. Het is een hele goede speler, maar dit heb je als topclub toch niet nodig? Ik ga niet zomaar iemand op z'n bek slaan, maar ik laat me niet zomaar... Blijkbaar moet hij een uur op het veld blijven liggen, dus ik zei:. Dit is een topclubpenalty. Het is gewoon zo, daar blijf ik bij. Aan de andere kant zouden we hem niet krijgen.

Zonde voor Wolk.

/  🏆 20. in NL

PSV door benutte penalty van Gakpo op de valreep langs RKC WaalwijkDe Eindhovenaren krijgen voldoende mogelijkheden om te scoren, maar maken pas in blessuretijd het verschil: 1-0. *onterechte penalty Tuurlijk. Zal niet. Pisvee weer geholpen om te winnen. luckypsv dat was geen penalty Gözübüyük pannenkoek
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

PSV komt met de schrik vrij tegen RKC dankzij penalty in blessuretijdPSV heeft in de absolute slotfase gewonnen van RKC. Door een benutte strafschop in de blessuretijd wonnen de Eindhovenaren met 1-0 van de club uit Waalwijk. Toch zal het vertoonde spel de zorgen niet wegnemen in en rondom het Philips Stadion. Hebben ze weer geluk gehad prutsers zijn het
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

PSV ontsnapt door rake penalty Gakpo in blessuretijd aan puntenverlies tegen RKCPSV is zondag in de slotfase tegen RKC Waalwijk ontsnapt aan nieuw puntenverlies in de Eredivisie. Een rake strafschop van Cody Gakpo in de blessuretijd hielp PSV voor eigen publiek langs de Waalwijkers: 1-0.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

LIVE-discussie: Sangaré ontbreekt bij PSV, El Ghazi maakt basisdebuut tegen RKCAnwar El Ghazi maakt tegen RKC Waalwijk zijn basisdebuut voor PSV. De Eindhovenaren zijn in eigen huis uit op eerherstel, na een 2-1 nederlaag bij FC Twente en een Europees gelijkspel tegen FK\u00a0Bod\u00f8\/Glimt.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

PSV met spits El Ghazi en Hoever tegen RKC, zieke Sangaré ontbreektPSV begint zondag met Anwar El Ghazi, Ki-Jana Hoever en Erick Gutiérrez aan de thuiswedstrijd tegen Eredivisie. Ibrahim Sangaré is er niet bij in het Philips Stadion.

RKC bewijst het gelijk van Van Nistelrooij bijna: PSV zwijnt in blessuretijdPSV is door het oog van de naald gekropen Schijtmazzel..Zwaar onterechte pingel!
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »