Uitzonderlijk: hattrickheld Kane legt Dortmund in Klassiker op de knieën

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 20 sec. here

Bayern München heeft in het hol van de leeuw met 0-4 gewonnen van Borussia Dortmund. In zijn eerste Klassiker was Harry Kane de belangrijkste man aan de zijde van Der Rekordmeister.

-topper wegens een blessure aan zich voorbij laten gaan. De bezoekers schoten uit de startblokken, en eigenlijk is dat nog een understatement. Na vier minuten kopte Dayot Upamecano Bayern op voorsprong. Kane verdubbelde drie minuten later de marge.

He doelpunt van Kane was van grote schoonheid. Een bliksemuitbraak van Bayern, met Leroy Sané in de hoofdrol, werd binnengetikt door de Engelse topspits. Dortmund had bijzonder weinig tegenover de dadendrang van Bayern te stellen. Malen kon één grote kans noteren, maar hij vond Manuel Neuer op zijn weg.Twintig minuten voor tijd maakte Kane aan alle illusies een eind.

/  🏆 20. in NL

Bayern vernedert Dortmund in Der Klassiker dankzij hattrick KaneLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Bayern München sloopt Borussia Dortmund aan de hand van hattrick hero KaneBayern München heeft een gevoelige tik uitgedeeld aan Borussia Dortmund: 0-4. Der Rekordmeister pakte na een uiterst scherpe openingsfase al binnen tien minuten een 0-2 voorsprong. Na rust maakte Kane zijn tweede én derde van de avond en besliste daarmee der Klasiker.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Live: Borussia Dortmund - Bayern München, Zaterdag 4 november 2023De complete wedstrijdpagina van Borussia Dortmund tegen Bayern München (Bundesliga) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.

Dortmund en Malen treffen Bayern op kwetsbaar moment na onverwacht bekerechecADVERTORIAL - Deze zaterdag staat Der Klassiker op het menu in Duitsland. Bayern München reist af naar het bomvolle Signal Iduna Park voor de kraker met Borussia Dortmund. Bayern is de laatste tijd niet meer de ongenaakbare club van voorheen en dat werd woensdag pijnlijk duidelijk.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »