Twitter 'kapot' door Marokkaanse stunt: 'Gratis muntthee voor rest van z’n leven'

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 9 sec. here
  • News: 7%

Het internet staat op zijn kop, na de stunt van Marokko tegen Spanje op het WK : Marokko

tegen Spanje op het WK. De Leeuwen van de Atlas wonnen op penalty's, waardoor ze voor de eerste keer in de geschiedenis in de kwartfinale van een WK staan.

Na 120 minuten stond het nog 0-0, maar Marokko won de strafschoppenserie met 3-0. In de achtste finale wordt Portugal of Zwisterland de tegenstander van de Marokkanen.

/  🏆 20. in NL

Onverzettelijk Marokko stunt op WK tegen Spanje en evenaart prestatie uit 1986In een zenuwslopende wedstrijd heeft Marokko zich ten koste van Spanje geplaatst voor de kwartfinales van het WK in Qatar. Na 120 minuten stond er 0-0 op het scorebord en moesten strafschoppen de beslissing brengen. Winnen of verliezen, zal wel weer rellen worden. Ik wil graag rellen. Schijnt ongestraft te kunnen na winst van Marokko. Waar kan ik mij melden? Wat een chaos deze wedstrijd. Geen enkele gedachte achter. Doen maar wat. Jammer dat ze niet beide uitgeschakeld kunnen worden.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Marokko stunt met plek in kwartfinales WK door zege op Spanje via penalty'sMarokko heeft dinsdag voor een sensatie gezorgd door de kwartfinales van het WK voetbal in Qatar te bereiken. 'De Leeuwen van de Atlas' wonnen via strafschoppen van Spanje, nadat de wedstrijd in 0-0 was geëindigd. Verdiend gewonnen .... laten ze nu ook eens zo slim zijn om de binnenstad heel te laten....
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Immense stunt Marokko, dat geschiedenis schrijft: Spanje naar huis na penalty'sMarokko heeft historie geschreven met een enorme stunt op het WK. In Qatar wisten De Leeuwen van de Atlas Spanje 120 minuten lang op 0-0 te houden, waarna Marokko won op penalty's. Het Marokkaanse elftal staat daardoor voor het eerst in de geschiedenis in de kwartfinale van een WK.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

LIVE-discussie: Marokko met Ziyech, Amrabat en Mazraoui tegen SpanjeMarokko probeert om 16.00 uur een nieuwe WK-stunt te realiseren. Dat zal in de achtste finale moeten gebeuren tegen Spanje. Dit is de opstelling van Marokko.

Marokko wil historie schrijven tegen Spanje: 'Moeten onze emoties bedwingen'Bondscoach Walid Regragui gelooft in de kansen van Marokko om voor het eerst de kwartfinales te halen op een WK voetbal. Hij beseft dat de achtste finale dinsdag in de Qatarese hoofdstad Doha tegen Spanje een historisch duel kan worden en hoopt dat zijn spelers met die druk om kunnen gaan.

Dries Boussatta ziet kansen voor Marokko tegen Spanje, maar: 'Alles moet kloppen'Is dat niet die beroeps klager? Alles en iedereen is tegen mij en oh ja, iedereen is een racist? Laat ze maar verliezen
Bron: NHNieuws - 🏆 17. / 51 Lees verder »