Twente overleeft bevliegingen van Tannane en zwijnt diep in blessuretijd

• 📰 voetbalzonenl
  • 35 sec. here
  • News: 17%

FC Twente steelt in blessuretijd de zege bij NEC

Nog geen Jasper Cillessen onder de lat bij NEC, dat vanwege een financieel conflict tussen de doelman en Valencia nog moet afwachten of de transfer wel rondkomt. Mattijs Branderhorst stond zondagmiddag dus 'gewoon' nog onder de lat in Nijmegen, terwijl Twente-trainer Ron Jans een aantal wijzigingen doorvoerde ten opzichte van het met 1-3 gewonnen Europese treffen met FK Cukaricki van afgelopen donderdag.

Twente kon daar maar bar weinig tegenover zetten. De formatie van Jans leek zware benen te hebben door de Europese uitwedstrijd in Servië van afgelopen donderdag en wist NEC maar niet de wil op te leggen. Ook na rust konden de Tukkers het initiatief maar niet overnemen van de thuisploeg en ontspon zich een schouwspel dat niet overliep van kwaliteit en amusementswaarde.

De aanval werd gezocht en Twente kreeg een aantal hoekschoppen en vrije trappen te nemen, maar in de tegenaanval werd NEC via Elayis Tavsan ook nog een keer gevaarlijk. Een doelpuntloos gelijkspel leek uiteindelijk de juiste weerspiegeling van de krachtsverhoudingen, maar invaller Steijn bepaalde anders.

/  🏆 16. in NL

FC Twente slaat in blessuretijd toe en begint nieuwe seizoen met driepunterFC Twente heeft zondag met 0-1 gewonnen van NEC. De Nijmegenaren speelde een sterke eerst helft, maar zagen de Tukkers er in de absolute slotfase alsnog met de volle buit vandoor gaan.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Schoonmakers ruimen tot diep in de nacht afval van Pride-feesten opAfschaffen die pride feestjes. Schelt voor het milieu. Waar zijn nu al die milieu activisten. Dit wordt met ons belasting centjes betaald !!! zoveel respect voor die lui ,en weet je ik wens ze altijd een fijne dag toe ,en ze blijven altijd vriendelijk De helden van de stad ❤️
Bron: AT5 - 🏆 1. / 68 Lees verder »

Privacyinstellingen op VI.nlMikeGerritsen Gekocht! Allemaal jou schuld😍 Onze oud keeper Hans de Koning zag ik in een flits ook in VI. De man die zo smerig zijn heup brak bij een oefenwedstrijd van fctwente. Dacht tegen een Spaanse tegenstander.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

DPG Media Privacy GateVolgens mij was er meer dan 1 gehandicaptenboot. Sorry voor alles.
Bron: tubantia - 🏆 8. / 63 Lees verder »

Excelsior wint op wonderbaarlijke wijze voor het eerst dit seizoen, bij CambuurExcelsior heeft zijn eerste overwinning van het nieuwe Eredivisie-seizoen al binnen, maar de Rotterdammers moesten daar diep voor gaan op bezoek bij SC Cambuur. De Leeuwarders deden er in de tweede helft alles aan om de 0-2 achterstand goed te maken, maar dat lukte niet.