Twente geeft plaatsing voor Champions League weg, Ajax wel naar groepsfase

• 📰 NOSsport
  • 26 sec. here
  • News: 14%

In de Grolsch Veste krijgt Twente tegen BK Häcken binnen vier minuten twee tegentreffers: 1-2. Ajax komt niet in de problemen tegen FC Zürich: 2-0.

Alleen Ajax is erin geslaagd om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League voor vrouwen. Ook FC Twente was er dichtbij, maar in de Grolsch Veste ging het mis tegen het Zweedse BK Häcken. Twente kwam op voorsprong, maar gaf in een tijdsbestek van vier minuten twee treffers weg: 1-2 nederlaag. Dat was voldoende voor BK Häcken na het 2-2 gelijkspel van vorige week in Zweden. Landskampioen Ajax kon de laatste zestien eigenlijk niet meer mislopen.

Bij een 0-1 achterstand miste Janssen een penalty voor Wolfsburg. Paris FC had eerder Arsenal uitgeschakeld. Zowel Twente als Häcken kreeg in de eerste helft een aantal grote kansen, maar die werden niet benut. Ook in de tweede helft waren er flinke mogelijkheden. Zo raakte invaller Ella Peddemors namens Twente van dichtbij de paal. Aan de overkant was het even later wel raak. Oranje-international Caitlin Dijkstra verspeelde de bal op eigen helft, waarna Häcken er snel uitkwam.

/  🏆 12. in NL

Twente geeft plaatsing voor Champions League weg, Ajax wel naar groepsfaseIn de Grolsch Veste krijgt Twente tegen BK Häcken binnen vier minuten twee tegentreffers: 1-2. Ajax komt niet in de problemen tegen FC Zürich: 2-0.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bal rolt bij Ajax en Twente in Champions League • Oranje-getint PSG tegen UnitedVanavond worden de laatste wedstrijden in de voorrondes van de Champions League voor vrouwen gespeeld, met FC Twente en Ajax in actie. In dit liveblog houden we je op de hoogte.

FC Twente en Ajax op drempel Champions League • Oranje-getint PSG tegen UnitedVanavond worden de laatste wedstrijden in de voorrondes van de Champions League voor vrouwen gespeeld, met FC Twente en Ajax in actie. In dit liveblog houden we je op de hoogte.

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Ajax Vrouwen probleemloos naar Champions League, pijnlijke aftocht FC TwenteAjax Vrouwen heeft zich woensdag eenvoudig geplaatst voor de Champions League. Ook FC Twente leek op weg naar het hoofdtoernooi, maar gaf het ticket vervolgens uit handen.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Twente geeft in return voorsprong weg • Ajax heeft CL-ticket in zichtVanavond worden de laatste wedstrijden in de voorrondes van de Champions League voor vrouwen gespeeld, met FC Twente en Ajax in actie. In dit liveblog houden we je op de hoogte.