Twee spelers uit A-selectie kunnen nederlaag Jong Ajax niet voorkomen

• 📰 voetbalzonenl
  • 67 sec. here
  • News: 30%

Roda JC heeft maandagavond zonder al te veel moeite afgerekend met FC Eindhoven. Na een sterke eerste en een mindere tweede helft kon de ploeg uit Kerkrade drie punten bijschrijven: 3-0. Promotie-concurrent ADO Den Haag liep tegelijkertijd averij op door met 2-1 te verliezen van VVV-Venlo, terwijl De Graafschap onderuit ging tegen Jong PSV: 4-2.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico�s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.. Na een sterke eerste en een mindere tweede helft kon de ploeg uit Kerkrade drie punten bijschrijven: 3-0.

Op slag van rust maakte Ould-Chikh er zelfs 3-0 van, nadat de aanvaller de bal veroverde op de rand van de vijandelijke zestien en vervolgens simpel binnenschoof. Na de pauze werd er niet meer gescoord, ondanks mogelijkheden voor zowel de thuis- als uitploeg.Het eerste grote moment van de wedstrijd kwam al na acht minuten, toen ADO Den Haag een penalty kreeg na een overtreding van VVV-Venlo-verdediger Martijn Berden.

De Limburgers herstelden de voorsprong vijf minuten voor rust. Aanvoerder Rick Ketting kopte een vrije trap van Robert Klaasen tegen de touwen en zorgde er daardoor voor dat VVV met een 2-1 voorsprong de kleedkamer kon opzoeken. ADO had in de extra tijd van het eerste bedrijf nog wel de lat geraakt via Kursad Surmeli. Beide ploegen kregen ook in de tweede helft kansen om te scoren, maar een doelpunt werd niet meer gemaakt.

Een hard schot van Jesper Uneken had Jong PSV nog bijna een punt opgeleverd, maar Thijs Jansen had een goede redding in huis. De beslissing viel in de derde minuut van de blessuretijd, toen Mimoun Mahi aan het eind van een goed uitgespeelde aanval van De Graafschap stond: 4-2.Jong AZ heeft maandagavond verrassend uitgehaald tegen FC Dordrecht: 5-1. De Alkmaarse beloftenploeg stond bij rust al met 3-0 voor en wist in de tweede helft het klusje te klaren.

/  🏆 16. in NL

PSV speelt in kolderiek oefenduel twee keer (!) gelijk, Twente en Ajax winnenEen bizar verlopen oefenwedstrijd tussen PSV en Hamburger SV is twee keer in een gelijkspel geëindigd (2-2 en 0-0).
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Maurice Steijn noemt twee momenten bij Ajax die hij zichzelf kwalijk neemtMaurice Steijn heeft zondagavond bij het RTL-programma Casa Di Beau Winterspecial een boekje opengedaan over zijn periode als trainer bij Ajax.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Jack van Gelder noemt twee namen die meteen moeten vertrekken bij AjaxAls het aan Jack van Gelder ligt is de grote schoonmaak bij Ajax nog lang niet ten einde. Woensdag maakten de Amsterdammers bekend dat Maurits Hendriks per 1 maart het veld ruimt, maar daarmee is het volgens Van Gelder nog niet gedaan. De voormalig sportverslaggever en presentator wijst nog twee aanstichters aan van de huidige crisis.

De Telegraaf ziet naast Diant Ramaj tóch nog twee andere uitblinkers bij AjaxKees Kist heeft als rapporteur drie Ajacieden gekozen in het Elftal van de Week van De Telegraaf. De uitverkiezing voor Diant Ramaj is vanwege zijn heldenrol tijdens de 2-3 zege op Go Ahead Eagles niet meer dan logisch. Ook zijn ploeggenoten Brian Brobbey en Jorrel Hato konden Kist echter opvallend genoeg bekoren.

Jong Ajax-talent Gabriel Misehouy laat dag na speculaties zijn voeten sprekenFC Eindhoven en Jong Ajax hebben zaterdagavond de punten gedeeld. Gabriel Misehouy leek de man van de wedstrijd te worden met een goal en een assist, maar Ozan Kökçü zorgde op fraaie wijze nog voor de 2-2.

Ontmoetingen tussen Jong Oranje en Jong Gibraltar bijgebleven bij spelersDe ontmoetingen tussen Jong Oranje en Jong Gibraltar zijn bijgebleven bij de spelers van het Nederlandse beloftenelftal, zo blijkt uit een aflevering van De 21-jarige Avellano is vijfvoudig international van het beloftenelftal van Gibraltar.