Twee geweldige doelpunten helpen FC Utrecht aan zege in Friesland

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 16 sec. here
  • News: 10%

Twee geweldige doelpunten helpen FC Utrecht aan zege in Friesland : FCUtrecht SCHeerenveen

De spits kon vrij raak koppen na een afgemeten voorzet van Mats Köhlert. De voorsprong was meer dan terecht, aangezien Utrecht op dat moment nog geen enkele keer in de buurt van Andries Noppert was gekomen. De 1-1 viel dan ook uit het niets. Anastasios Douvikas dook als een duveltje uit een doosje op voor Noppert en schoot de gelijkmaker verwoestend tegen de touwen.Na rust ging het spel wat meer op en neer. Echt grote kansen bleven uit, tot Modibo Sagnan Utrecht aan de leiding bracht.

In de slotfase hield Utrecht de pot dicht, terwijl de ploeg van Van Wonderen geen slotoffensief in huis had. Na negentig minuten noteerde Utrecht twee schoten op doel: beide schoten leverde een treffer op. De Domstedelingen klimmen door de zege naar plek zes, vier punten achter nummer vijf FC Twente.