• 📰 voetbalzonenl
  • 62 sec. here
  • News: 28%

Het tiental van FC Utrecht wint met 2-0 van Willem II utrwil

. De formatie van trainer John van den Brom speelde een groot gedeelte van de tweede helft met tien man na de rode kaart voor Leon Guwara, maar de bezoekers uit Tilburg slaagden er desondanks niet in om de overtalsituatie optimaal te benutten. In de slotfase sloegen de Domstedelingen tot tweemaal toe keihard toe.

De toeschouwers in de natte Galgenwaard kregen een matige eerste helft voorgeschoteld, daar beide ploegen een rommelige indruk maakten. Willem II kwam na een kwartier spelen dicht bij de openingstreffer, maar zowel Marios Vrousai als Ché Nunnely verzuimde om in kansrijke positie af te werken. Aan de andere kant deelden Simon Gustafson en Adam Maher speldenprikjes uit met afstandsschoten.

Utrecht kende een valse start van de tweede helft, toen Guwara met een rode kaart van het veld werd gestuurd door scheidsrechter Edwin van de Graaf. De linksback kreeg eerst een gele kaart voor het ongelukkig doorglijden op Freek Heerkens, maar op aanraden van de VAR werd de vleugelverdediger alsnog zwaarder bestraft. De thuisploeg liet zich echter niet uit het veld slaan en raakte in de persoon van Bart Ramselaar de paal.

Toen beide ploegen zich al min of meer hadden verzoend met een gelijkspel, kwam Janssen al koppend met een doelpunt op de proppen. Willem II-doelman Timo Wellenreuther had geen antwoord op de bekeken kopbal van de mee opgekomen verdediger in de verre hoek.kwamen de mokerslag in de 87ste minuut niet meer te boven en wisten ondanks zes minuten blessuretijd nauwelijks nog niets te creëren.

/  🏆 16. in NL

FC Emmen wint ruim en brengt ADO dieper in de problemenFC Emmen heeft het gelijkspel tegen Feyenoord (3-3) van vorige week zondag een goed vervolg gegeven tegen ADO Den Haag fcemmen adodenhaag emmado
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Woede na Ajax - FC Groningen: ‘Een kutinterview, ik vind het schandalig’Bij FC Groningen is men vol ongeloof na de wedstrijd van zaterdagavond tegen Ajax ajax ajagro fcgroningen

FC Groningen buigt pas met tien man voor AjaxNadat Django Warmerdam in de 73ste minuut vanwege een tweede gele kaart van het veld af moest, lukte het Ajax twee keer te scoren.
Bron: NRC - 🏆 4. / 63 Lees verder »

Ajax boekt zwaarbevochten zege op FC GroningenDankzij een doelpunt van Lisandro Martínez heeft Ajax vanavond FC Groningen verslagen. Het stond lang 0-0 in de Johan Cruijff Arena, maar kort na een rode kaart voor Groningen-speler Django Warmerdam, was het de Argentijn Martínez die scoorde. Klaas-Jan Huntelaar scoorde de 2-0.
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »