Tiental Sparta houdt voorsprong vast en pakt eerste driepunter van de maand

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 23 sec. here

Sparta Rotterdam heeft in eigen huis gewonnen van RKC Waalwijk. Door een rode kaart voor Arno Verschueren speelde De Kasteelclub een kwart wedstrijd met een man minder. De zeker lijkende zege werd niet meer weggegeven.

Sparta begon het seizoen sterk, maar wist de laatste drie wedstrijden niet te winnen. Thuis tegen RKC moest daar verandering in komen. Na iets meer dan tien minuten was spits Tobias Lauritsen voor het eerst dicht bij een doelpunt. Na een mooie steekbal van Verschueren had de Noor hem voor het binnentikken, maar doelman Jeroen Houwen redde.

Op slag van rust zette Sparta aan. Via Bart Vriends was de thuisploeg gevaarlijk, waarna de bal in de blessuretijd op de stip werd gelegd. Althans, in eerste instantie. De VAR draaide het besluit van de arbiter terug, waardoor beide ploegen met 0-0 gingen rusten. Acht minuten na rust kreeg Sparta wél een penalty. Lauritsen ging achter de bal staan en faalde niet: 1-0.Niet veel later tekende Verschueren voor de tweede Rotterdamse treffer.

/  🏆 20. in NL

Live: Sparta Rotterdam - RKC Waalwijk, Zaterdag 28 oktober 2023De complete wedstrijdpagina van Sparta Rotterdam tegen RKC Waalwijk (Eredivisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

LIVE: Sparta Rotterdam ontvangt RKC Waalwijk in vorm op Het KasteelRKC Waalwijk gaat zaterdagavond op bezoek bij Sparta Rotterdam. De Kasteelheren wachten al drie wedstrijden op een zege, terwijl RKC drie van de vier laatste duels gewonnen heeft. Praat mee in de live-omgeving van VoetbalPrimeur!
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

VI Live: tiental Sparta verdedigt voorsprong, Ocampos scoort voor SevillaLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Grote reünie met RKC Waalwijk eindigt in overwinning voor SpartaSparta weet na drie wedstrijden zonder overwinning eindelijk weer eens te winnen. Tegen RKC wordt het 2-0 voor de thuisploeg.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Utrecht wil zege op Ajax in Sittard vervolg geven • Sparta staat voor tegen RKCIn dit liveblog houden we je op de hoogte van vier eredivisiewedstrijden.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Utrecht wil zege op Ajax in Sittard vervolg geven • Sparta schudt RKC van zich afIn dit liveblog houden we je op de hoogte van vier eredivisiewedstrijden.