Ten Hag met United in halve finales FA Cup, na drie keer rood voor Fulham

• 📰 NOSvoetbal
  • 20 sec. here

United in halve finales FA Cup na drie keer rood voor Fulham

Manchester United heeft zich in navolging van Manchester City, Sheffield United en Brighton & Hove Albion geplaatst voor de halve finales van de FA Cup. Tegen Fulham knokte de ploeg van trainer Erik ten Hag zich met veel moeite van een achterstand naar een 3-1 zege.

Vlak na rust werd het goede spel van Fulham beloond met een verdiende treffer. Uit een hoekschop verlengde Issa Diop richting de tweede paal en Aleksandar Mitrovic kon van dichtbij binnen knallen. Het begon allemaal met een snelle counter van United, die eindigde bij Jadon Sancho. De Engelsman omspeelde de doelman, maar Willian voorkwam een zekere treffer met z'n arm.

/  🏆 18. in NL

Dubbele rode kaart Fulham helpt United en Ten Hag naar halve finales FA CupErik ten Hag heeft zondag de halve finales van de FA Cup bereikt met Manchester United. De ploeg van de Nederlandse trainer rekende op het eigen Old Trafford in een tumultueuze tweede helft af met Fulham: 3-1.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Ten Hag ziet opvallend zwak Manchester United: achterstand in FA CupUitschakeling in de FA Cup dreigt voor Erik ten Hag. Na rust komt het opvallend zwakke Manchester United op achterstand tegen Fulham. Aleksandar Mitrovic is de doelpuntenmaker op Old Trafford.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Gekkenhuis: drie keer rood Fulham, Mitrovic valt arbiter aan, Ten Hag profiteertVijf doldwaze minuten op Old Trafford: Fulham-aanvaller Willian maakt hands op de doellijn en krijgt rood, Aleksandar Mitrovic \u00e9n manager Marco Silva ook en Bruno Fernandes maakt vanaf de penaltystip de gelijkmaker voor Manchester United.

Man United pakt overwinning na drie rode kaarten binnen een minuut bij FulhamManchester United heeft zondagavond weer een belangrijke overwinning gepakt in de FA Cup. In een rechtstreeks duel met de nummer negen van de Premier League, Fulham, werd er met 3-1 gewonnen. De tegenstander kwam nog met negen man te staan door twee snelle rode kaarten voor spelers en een voor de trainer.

Haaland is met hattrick weer op dreef en leidt City naar halve finales FA CupErling Haaland heeft opnieuw van zich doen spreken in een wedstrijd van Manchester City. Ditmaal maakte het Noorse fenomeen een hattrick in de met 6-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Burnley in de kwartfinales van de FA Cup.

Van Persie prijst Manchester United-duo: 'Mooi voorbeeld voor jonge talenten'Robin van Persie is lovend over Tyrell Malacia en Alejandro Garnacho. De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal was onlangs bij Manchester United op bezoek en prijst het tweetal.