Ten Hag boekt met United zuinige zege op Luton, Spurs onderuit in blessuretijd

• 📰 NOSsport
  • 26 sec. here
  • News: 14%
  • Publisher: 59%

Tottenham Hotspur gaat in het uitduel de extra tijd met een voorsprong in, maar staat na de invalbeurt van Pablo Sarabia (doelpunt en een assist) met lege handen: 2-1.

Voor Manchester United zit het eindelijk weer eens mee. De geplaagde ploeg van Erik ten Hag, die eerder deze week nog pijnlijk met 4-3 verloor van FC Kopenhagen in de Champions League, versloeg nummer zeventien Luton Town met 1-0. Enorme kansen waren in de eerste helft niet besteed aan Rasmus Hojlund en Alejandro Garnacho, maar tien minuten voor rust was het dan toch raak. Uit een afgeslagen corner belandde de bal voor de voeten van centrale verdediger Victor Lindelöf.

Dejan Kulusevski speelde met een balletje achter het standbeen langs Pedro Porro aan, die vervolgens Brennan Johnson aan een intikker hielp. Na de pauze was het aan Wolves-doelman José Sá te danken dat een knal van Giovani Lo Celso niet in de bovenhoek verdween. Maar in plaats van 0-2 stond er even later 1-1 op het scorebord. De net ingevallen Sarabia nam een pass van Matheus Cunha met rechts aan en volleerde de bal in één vloeiende beweging met links in de korte hoek.