Telstar onderuit in spectaculaire Noord-Hollandse clash met Jong AZ

• 📰 NHNieuws
  • 43 sec. here
  • News: 20%

Het treffen tussen Telstar en Jong AZ in Wijdewormer is gewonnen door de thuisclub. Die overwinning kwam in de tweede helft tot stand toen Iman Griffith het winnende doelpunt maakte: 3-2.

Telstar kwam in de eerste helft twee keer op voorsprong, maar gaf die net zo snel weer weg.De openingsfase was voor Telstar op het trainingscomplex van AZ. Na twintig minuten leidde dat ook tot de openingstreffer. Een kopbal van Özgür Aktas kon Jong AZ-doelman Boy Reus niet onder controle krijgen, waarna Rein Smit simpel kon scoren: 0-1.Dat zorgde niet voor paniek bij de Alkmaarse beloften, want zes minuten was het alweer gelijk.

Daar bleef het niet in de eerste helft, omdat Buurmeester zijn tweede van de avond aantekende in de veertigste minuut. Na een snelle combinatie schoot de middenvelder de bal met rechts in de linkerbenedenhoek.Beide ploegen waren ook na rust aan elkaar gewaagd. De beste kansen waren echter voor de thuisploeg. Zo miste invaller Mexx Meerdink twee dotten van kansen, maar aanvoerder Griffith had zijn vizier wél op scherp staan.

Telstar drong in de slotfase nadrukkelijk aan. Tom Overtoom had in blessuretijd de 3-3 op zijn schoen, maar Reus redde knap. Zodoende komt Jong AZ op gelijke hoogte met de Velsenaren op de ranglijst. Beide ploegen hebben 29 punten en staan daarmee respectievelijk dertiende en veertiende.Reus; Gemmel , Dekker, Velthuis, Kerkez ; Koopmeiners, Buurmeester, De Jong ; Griffith, Poku , TaabouniKoeman jr.

/  🏆 17. in NL

Kudus helpt Jong Ajax met hattrick in spektakelstuk langs ADO Den HaagJong Ajax heeft maandag in de Keuken Kampioen Divisie in een spektakelstuk afgerekend met ADO Den Haag. Op sportcomplex De Toekomst droeg Mohammed Kudus met drie goals bij aan een 6-3-zege.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Kudus en Ünüvar schitteren in sensationele wedstrijd met negen goalsJong Ajax heeft maandagavond een spectaculaire overwinning geboekt op ADO Den Haag in de Keuken Kampioen Divisie jajado jaztel jpsemm utralm
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

'Slot en ik hebben geen contact meer, laatst liep hij met zijn hoofd omlaag'Robert Eenhoorn, de algemeen directeur van AZ, heeft Arne Slot niet meer gesproken na het geruchtmakende ontslag van de oefenmeester. Ook rond de wedstrijden van AZ tegen Feyenoord dit seizoen kwam het tweetal elkaar niet tegen.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Spaanse media prijzen 'Nederlandse crack': 'Memphis laat Barça brullen'Memphis Depay heeft punten gescoord in Spanje. De spits van Oranje kwam tegen Elche CF als invaller binnen de lijnen en benutte in de slotfase een cruciale penalty, waardoor FC Barcelona met 1-2 won. De media zijn lovend.

DPG Media Privacy Gate
Bron: trouw - 🏆 9. / 63 Lees verder »

Nijhuis erkent dat openingsgoal AZ afgekeurd moest worden: 'Duidelijk hands'Bas Nijhuis vindt dat de dubieuze openingstreffer van AZ in de uitwedstrijd tegen NEC zondag had moeten worden afgekeurd. Volgens de scheidsrechter maakte Jesper Karlsson duidelijk hands voorafgaand aan het doelpunt. Lees zijn boek en je weet genoeg..... zijn eigen regels zijn belangrijk.... niet die van de KNVB