Strijd tussen FC Utrecht en RKC levert na tijdelijke staking geen winnaar op

• 📰 voetbalzonenl
  • 60 sec. here
  • News: 27%

Het duel tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk in de Eredivisie kende zaterdagavond een wonderlijk verloop

in de Eredivisie kende zaterdag een wonderlijk verloop. De ontmoeting in De Galgenwaard eindigde in 2-2, mede omdat een treffer van Mike van der Hoorn in minuut 97 door de VAR werd afgekeurd. Het was sowieso een bijzondere wedstrijd, daar de arbitrage het duel na ruim twintig minuten spelen tijdelijk staakte wegens de voorwerpen die op het veld werden gegooid.

Het begin van FC Utrecht aan de wedstrijd mocht er zijn: Simon Gustafson mocht na vier minuten zomaar uithalen vanaf de rand van het strafschopgebied en schoot de bal met links in de benedenhoek. Luttele minuten later leek echter reeds de gelijkmaker op het scorebord te verschijnen. RKC kreeg een penalty na een duidelijke overtreding van

op Richard van der Venne. Jens Odgaard ging achter de bal staan, maar moest lang wachten omdat de fans van FC Utrecht van alles op het veld gooiden.Odgaard schoot vervolgens zwak in en doelman Maarten Paes bracht redding. Arbiter Richard Martens zag hoe er nog meer lege bekers op het veld werden gegooid en legde de wedstrijd even stil. Na twintig minuten was het wel raak voor Odgaard toen hij de bal van Vurnon Anita kreeg en via de benen van Paes de gelijkmaker binnenprikte: 1-1.

Na een half uur werd het duel pas hervat, maar niet voordat Martens een striemend fluitconcert over zich heen kreeg. FC Utrecht was na de hervatting duidelijk de bovenliggende partij. Keeper Etienne Vaessen zag vrijwel non-stop spelers van de Domstedelingen voor zijn neus opduiken, maar toch was het RKC dat met een voorsprong het rustsignaal haalde.

/  🏆 16. in NL

Bier op het veld: arbiter Martens legt FC Utrecht - RKC Waalwijk stilHet Eredivisieduel tussen FC Utrecht en RKC Waalwijk is na 20 minuten stilgelegd door arbiter Richard Martens. De scheidsrechter besloot het duel te onderbreken nadat vanuit het publiek grote bekers bier en voorwerpen, waaronder een aansteker, op het veld waren gegooid. Na een afkoelingsperiode van ongeveer een halfuur werd de wedstrijd hervat bij een stand van 1-1. Smaakt dat bier nie Was het bier nog niet koud genoeg?
Bron: RTL Nieuws - 🏆 24. / 51 Lees verder »

Willem II knokt zich na hele goede helft naar zege tegen FC GroningenMet veel energie, lef en plezier speelde Willem II zaterdagavond in de eerste helft tegen FC Groningen. De tweede was minder goed, maar toen knokte de ploeg van trainer Fred Grim voor de punten. En daarmee liet Willem II zien zowel mooi te kunnen voetballen als te kunnen strijden, het was uiteindelijk goed voor een 2-1 zege.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

Willem II stelt zege tegen FC Groningen al voor rust veiligWillem II heeft in de eredivisie de derde overwinning van het seizoen behaald. De Tilburgers versloegen in eigen stadion FC Groningen met 2-1 en hebben na vijf speelronden 10 punten. Dat is al bijna een derde van het aantal punten van het gehele vorige seizoen. Willem II kwam toen uit op 31 punten en handhaafde zich ternauwernood.

NAC weet opnieuw niet te winnen, FC Den Bosch doet goede zakenDe Brabantse clubs hebben vrijdagavond zoals wel vaker wisselend gepresteerd in de Keuken Kampioen Divisie. Alleen FC Den Bosch pakte punten. NAC wist voor de zevende keer deze competitie niet te winnen. In de thuiswedstrijd tegen FC Emmen verloor de club met 1-2.

FC Emmen revancheert zich tegen NAC en wint in Breda: 1-2FC Emmen heeft goede zaken gedaan in de Keuken Kampioen Divisie na een heet avondje NAC. De ploeg van trainer Dick Lukkien revancheerde zich vanavond tegen de Bredanaars voor de degradatie van afgelopen zomer. Door goals van Rui Mendes en Lorenzo Burnet bleef het aan de goede kant van de score: 1-2. TOM_MEIJERS Nick Bakker voetbalt bij Heerenveen……..
Bron: RTVDrenthe - 🏆 10. / 61 Lees verder »

NEC verrassende nummer drie van Eredivisie na duel met SpartaDe Eredivisie-wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en NEC heeft vrijdagavond geen winnaar opgeleverd
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »