Strijd in finale Keuken Kampioen Play-Offs volledig open na late goal Sem Steijn

• 📰 voetbalzonenl
  • 22 sec. here

Excelsior heeft een zege in het heenduel van de finale van de Keuken Kampioen Play-Offs uit handen gegeven

Het belang van beide ploegen was voor rust zichtbaar. Er werd voorzichtig gespeeld en de focus lag vooral op het maken van geen fouten. Excelsior nam meer initiatief dan de uitploeg en dat resulteerde in kleine kansen. De thuisploeg ging echter slordig om met de mogelijkheden die zich voordeden. Zo kreeg Mats Wieffer na een kleine twintig minuten spelen een goede schietkans, maar schoot hij hoog over het doel van doelman Hugo Wentges.

In de eerste helft ontbrak het met name bij ADO aan creativiteit. Enkele minuten na rust was het direct raak voor Excelsior. Invaller Couhaib Driouech, bezig aan een uitstekende Keuken Kampioen Play-Offs met een doelpunt tegen zowel Roda JC als Heracles, bewees ook vandaag weer zijn waarde voor de Rotterdamse formatie. De aanvaller gaf vanaf de linkerkant gevaarlijk voor, en zag de bal aan alles en iedereen voorbij gaan.

/  🏆 16. in NL

Steijn laat uitvak ontploffen met late gelijkmaker voor ADO Den HaagExcelsior dacht de 1-0 voorsprong over de streep te trekken, maar dat was buiten Sem Steijn gerekend. De aanvallende middenvelder, die komende zomer naar FC Twente vertrekt, maakt knap gelijk na doorkoppen van Thomas Verheydt. ADO Den Haag is zijn gouden duo dankbaar!
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Vijf Eredivisie-trainers genomineerd voor Rinus Michels Award, vier KKD-trainersErik ten Hag, Arne Slot, Joseph Oosting, Kees van Wonderen en Ron Jans zijn genomineerd voor de Rinus Michels Award : Ajax Feyenoord

Dominant Excelsior verzuimt uit te lopen: Steijn zorgt voor vreugde bij ADOExcelsior zal een bittere nasmaak overhouden aan het eerste duel met ADO Den Haag in de finale van de play-offs om promotie naar de Eredivisie.\u00a0Marouan Azarkan leek de matchwinner te worden op Woudestein, maar Sem Steijn maakte in blessuretijd gelijk.

DPG Media Privacy Gate
Bron: tubantia - 🏆 8. / 63 Lees verder »

Vrede teruggekeerd bij AZ: 'We hebben elkaar flink de waarheid verteld'AZ-verdediger Sam Beukema onthult dat er na de laatste competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk (1-3 nederlaag) binnenskamers harde noten zijn gekraakt. De Alkmaarders hebben zich herpakt en komen deze week in actie tegen Vitesse in het kader van de finale van de play-offs voor Europees voetbal.\u00a0

AC Milan na jaren weer kampioen: 'We hebben ons eigen DNA en geven nooit op'Vreugde en trots overheersen bij AC Milan nu de club zich voor het eerst sinds 2011 weer kampioen van Italië mag noemen. 'I Rossoneri' sleepten de titel zondag tijdens de laatste Serie A-speelronde in de wacht.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »