Spektakelstuk tussen beloftenteams: Jong Ajax verslaat Jong PSV in negenklapper

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 20 sec. here

Spektakelstuk tussen beloftenteams: Jong Ajax verslaat Jong PSV in negenklapper : JongAjax JongPSV

Jong PSV reageerde nog voor rust en kwam tot 3-2, via Ismael Saibari en een schitterende vrije trap van Simon Colyn. De tweede helft was bijna net zo interessant als de eerste. Vlak na rust was het open huis bij Jong PSV, dat Jong Ajax zo door de defensie liet snijden. Fedde Leysen maakte tien minuten in het tweede bedrijf opnieuw de aansluitingstreffer.

De achtste goal van de avond kwam op naam van wederom Conceição, die met opnieuw een beauty trefzeker was.In de slotfase kreeg Jong PSV via Fodé Fofana nog een uitgelezen kans om de spanning terug te brengen, maar de spits was te gehaast in de afronding. Diep in de blessuretijd scoorde Isaac Babadi op fraaie wijze, maar dat was te laat om nog een gelijkmaker te realiseren.

/  🏆 20. in NL

Beauty's: Conceição laat zich gelden bij Jong Ajax, geweldige vrije trap Jong PSVJong Ajax en Jong PSV zorgen maandagavond voor het nodige spektakel. De Amsterdamse beloftenploeg kwam al snel op een 3-0 voorsprong. Nog voor rust kwamen de leeftijdsgenoten uit Eindhoven terug in de wedstrijd.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

PSV met Til, Branthwaite en fitte De Jong tegen VolendamGuus Til en Jarrad Branthwaite keren zondag terug in de basis van PSV, dat in speelronde 29 van de Eredivisie op bezoek gaat bij FC Volendam. Ten opzichte van de wedstrijd tegen Excelsior van vorige week zit Olivier Boscagli niet bij de selectie en begint Fábio Silva op de bank.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

PSV verhoogt druk op Ajax dankzij zege in spectaculair duel met FC VolendamPSV heeft zondag tijdens speelronde 29 van de Eredivisie in een spectaculair duel met 2-3 gewonnen bij FC Volendam. Daarmee verhogen de Eindhovenaren de druk op Ajax, dat vanavond in actie komt tegen FC Emmen.

PSV ontsnapt dankzij Til aan puntenverlies en verhoogt druk op AjaxPSV is zondagmiddag met de schrik vrijgekomen op bezoek bij FC Volendam. Het werd 2-3 in het voordeel van de Eindhovenaren, maar de thuisploeg maakte net zoveel aanspraak op de drie punten.

PSV richt na moeizame zege op Volendam vizier op krakers tegen AjaxDe Eindhovenaren winnen na een efficiënte eerste helft en een uiterst moeizame tweede helft met 3-2 bij FC Volendam. Lachwekkende ploeg geworden PSVAR was weer goed bezig
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Ajax mist Álvarez tegen PSV: recordkaart betekent automatische schorsingEdson \u00c1lvarez mist de cruciale Eredivisie-topper tegen PSV. Door de gele kaart die hij na een half uur kreeg tegen FC Emmen is de Mexicaan van Ajax volgende week geschorst. Mooi hè, nu Klaassen nog 🥳🥳🥳🥳 En dan t bedenken dat er evenzo veel gele kaarten niet gegeven zijn aan deze slager. De KNVB zal de scheidsrechter van dienst volgende week in de kelder van de kkd laten fluiten verwacht ik want als Ajax volgende week van psv verliest zitten ze volgend seizoen in Luxemburg