Sparta 'verrast': 'Maandag getraind op scenario's, toen was het niet best'

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 20 sec. here

Henk Fraser was gespannen voor de resterende zes minuten tegen Vitesse, maar zag zijn Sparta 'verrassend' goed spelen: 'Maandag was het niet zo best' :

Aangezien de wedstrijd tegen directe concurrent Fortuna Sittard afgelopen weekend met 3-0 verloren ging, stond er de nodige druk op de paar minuten speeltijd in Arnhem. Door de zege is Sparta opgeklommen naar plaats zestien, waar het voor dinsdag op plaats achttien stond."We hebben maandag getraind op alle mogelijke scenario's, toen was het niet zo best", reageert Fraser na de overwinning bij"Daarom was er bij mij ook spanning", vervolgt de Sparta-trainer.

Fraser bleef ondanks de zware nederlaag op bezoek bij Fortuna geloven in zijn ploeg."Ik vind het contrast ook wel grappig. We hebben de afgelopen wedstrijden echt niet veel verloren, maar na één kansloze wedstrijd tegen Fortuna zijn we opeens dood en begraven. Wij vergeten de vijf wedstrijden ervoor niet en beseffen dat we moeten knokken tot het einde."

/  🏆 20. in NL

Sparta trekt zege over de streep in 'duel van zes minuten' tegen VitesseSparta heeft drie punten overgehouden aan de bijzondere ontmoeting met Vitesse. In Arnhem werd dinsdagavond het eerder gestaakte duel uitgespeeld. De teams hoefden nog maar zes minuten te spelen en daarin bleef de stand ongewijzigd: 0-1.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Geen doelpunten in historisch tweede gedeelte Vitesse - SpartaIn het historisch korte tweede gedeelte van de competitiewedstrijd tegen Vitesse en Sparta Rotterdam is geen doelpunt meer gevallen vitspa
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »