Sparta stelt teleur, maar is nog altijd ongeslagen na gelijkspel tegen NEC

• 📰 NOSsport
  • 32 sec. here
  • News: 16%

Sparta heeft vrijdagavond teleurgesteld. Thuis tegen NEC kwamen de Rotterdammers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Wel blijft Sparta nog altijd ongeslagen in de eredivisie.

Sparta heeft vrijdagavond teleurgesteld met een 1-1 gelijkspel tegen NEC. Na een saaie eerste helft, werden de doelpunten eerlijk verdeeld in het tweede bedrijf. De Rotterdammers zetten nog alles op alles om thuis de drie punten te pakken, maar dat lukte niet. De ploeg van Jeroen Rijsdijk blijft nog wel altijd ongeslagen in de eredivisie.

Hoewel beide teams in de eerste wedstrijden regelmatig tot scoren kwamen, was het in de eerste helft armoe troef wat Sparta en NEC lieten zien. Strijd was er zeker, want binnen het eerste kwartier kon scheidsrechter Serdar Gözübüyük al twee gele kaarten trekken. Nuytinck en Verschueren gingen op de bon.

NEC, dat al vier spelers moest missen door blessures, zag vlak voor de rust nog een probleem ontstaan. Brayann Pereira startte als de vervanger van de niet-fitte Bart van Rooij, maar kon de wedstrijd niet afmaken. Hij nog voor de rust het veld verlaten met pijn aan zijn schouder.

/  🏆 12. in NL

NEC en Sparta delen de punten • Rotterdammers blijven ongeslagenVanavond staat er maar één wedstrijd op het programma in de eredivisie. Koploper Sparta neemt het thuis op tegen NEC. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt tijdens en rondom dit duel.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

De verrassende koploper Sparta neemt het op tegen NECVanavond staat er maar één wedstrijd op het programma in de eredivisie. Koploper Sparta neemt het thuis op tegen NEC. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt tijdens en rondom dit duel.

Sparta en NEC hebben eredivisieweekend afgetraptVanavond staat er maar één wedstrijd op het programma in de eredivisie. Koploper Sparta neemt het thuis op tegen NEC. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt tijdens en rondom dit duel.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Sparta en NEC hebben eredivisieweekend afgetrapt • matige openingsfaseVanavond staat er maar één wedstrijd op het programma in de eredivisie. Koploper Sparta neemt het thuis op tegen NEC. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt tijdens en rondom dit duel.

Sparta en NEC hebben eredivisieweekend afgetrapt • Matige openingsfaseVanavond staat er maar één wedstrijd op het programma in de eredivisie. Koploper Sparta neemt het thuis op tegen NEC. In dit liveblog houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt tijdens en rondom dit duel.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

LIVE: Sparta opent speelronde vier met thuiswedstrijd tegen NECSparta Rotterdam opent vrijdagavond de vierde speelronde van de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen NEC. De Rotterdammers bezetten momenteel de eerste plaats met zeven punten. NEC moet aan de bak: de club staat met drie punten op plek dertien. In de nieuwe live-omgeving van VoetbalPrimeur volg je de wedstrijd en praat je mee!
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »