Roda JC behoudt koppositie, achtervolgers Cambuur en VVV verspelen punten

• 📰 NOS
  • 44 sec. here
  • News: 21%

Roda JC overtuigt in de wedstrijd tegen FC Den Bosch en blijft aan kop. Achtervolgers SC Cambuur en VVV-Venlo verspelen punten.

Roda JC heeft zijn koppositie in de eerste divisie verstevigd door met 4-1 te winnen van angstgegner FC Den Bosch. De Brabanders maken het de Limburgers vaker moeilijk en ook vrijdagavond begonnen ze redelijk. Toch haalde de ploeg van Bas Sibum uiteindelijk vrij eenvoudig de overwinning binnen.

Het debuut van de nieuwe Willem II-trainer Peter Maes werd uitgesteld. De wedstrijd tegen TOP Oss werd vanwege zware regenval uitgesteld.Roda kreeg in de 10de minuut via Rodney Kongolo vanuit een corner een kans om de bal binnen te koppen. Zijn poging werd op de doellijn weggewerkt. Den Bosch hield in het Parkstad Limburg Stadion goed stand in de eerste helft. De Limburgers kwamen niet verder dan enkel wat kleine kansen.

Het slot van de wedstrijd was chaotisch. In de 88ste minuut scoorde Matisse Didden heel knullig een eigen doelpunt. Metehan Guclu maakte even later met een knap schot zijn eerste treffer van het seizoen en bepaalde de eindstand: 4-1.Cambuur was de favoriet in de Galgenwaard tegen de beloften van FC Utrecht. Toch begon de ploeg niet sterk aan de wedstrijd. Al in de derde minuut kwamen de jongelingen van Utrecht op voorsprong.

/  🏆 5. in NL

Koploper Roda JC dendert door, Cambuur verslikt zich in reuzendoderLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Roda JC dendert door, Cambuur verslikt zich in reuzendoderLees meer

- Live: Roda JC Kerkrade - FC Den Bosch, Vrijdag 22 september 2023De complete wedstrijdpagina van Roda JC Kerkrade tegen FC Den Bosch (Eerste Divisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Roda blijft door zesde overwinning koploper, Emmen drukt NAC verder in problemenRoda JC heeft de geweldige start van de Keuken Kampioen Divisie een gevolg kunnen geven. Door een overwinning op FC Den Bosch vrijdagavond is de koppositie van de Limburgers nu nog steviger. Daaronder speelden achtervolger VVV Venlo gelijk en verloor SC Cambuur.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Eerste dag debat Prinsjesdagplannen voorbij • Den Haan 'opgelucht' om vertrek uit Den HaagVandaag zijn de fractieleiders in de Tweede Kamer aan het woord, morgen reageert demissionair premier Rutte.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Parel van Roda, verkapt Feyenoord-elftal en goals in Breda: check het KKD-rijtje!ADVERTORIAL \u2013 Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe avond vol voetbal in de Keuken Kampioen Divisie. Zo komt het pareltje van Roda JC in actie, speelt verrassende FC Dordrecht tegen Jong AZ en staat er met NAC Breda \u2013 FC Emmen een duel uit de play-offs van vorig seizoen op de rol. VoetbalPrimeur zet een KKD-rijtje voor je op een rij die je kan spelen bij Unibet!