RKC woest om 'topclubpenalty' voor PSV: 'Het is een schandalige beslissing'

• 📰 NUsport
  • 11 sec. here
  • News: 8%

RKC Waalwijk-spelers Michel Kramer en Etienne Vaessen zijn woedend op scheidsrechter Serdar Gözübüyük, die bij PSV-RKC Waalwijk (1-0) in de absolute slotfase een penalty gaf. Die strafschop hielp de thuisploeg in de 96e minuut langs de Waalwijkers.

In de absolute slotfase ging RKC-verdediger Hans Mulder bij een 0-0-stand met een hoog been naar de bal. Hij raakte daarmee vervolgens het hoofd van Xavi Simons, waarna Gözübüyük naar de stip wees. Gakpo benutte het buitenkansje en tekende voor de enige treffer in het Philips Stadion.

"Zonder deze achterlijke beslissing pakken wij een punt hier", zei de woedende Kramer."Ik heb echt het gevoel dat kleinere clubs altijd aan het kortste eind trekken in dit soort situaties."

/  🏆 2. in NL

PSV door benutte penalty van Gakpo op de valreep langs RKC WaalwijkDe Eindhovenaren krijgen voldoende mogelijkheden om te scoren, maar maken pas in blessuretijd het verschil: 1-0. *onterechte penalty Tuurlijk. Zal niet. Pisvee weer geholpen om te winnen. luckypsv dat was geen penalty Gözübüyük pannenkoek
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

PSV door benutte penalty van Gakpo op de valreep langs RKC WaalwijkDiep in blessuretijd voorkomt PSV puntenverlies tegen RKC Waalwijk, dat woedend is op scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Weddenschap helaas net verloren in welke minuut van de verlenging de penalty zou vallen Appeltje , eitje. Schandalig deze scheidsrechter
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

PSV komt met de schrik vrij tegen RKC dankzij penalty in blessuretijdPSV heeft in de absolute slotfase gewonnen van RKC. Door een benutte strafschop in de blessuretijd wonnen de Eindhovenaren met 1-0 van de club uit Waalwijk. Toch zal het vertoonde spel de zorgen niet wegnemen in en rondom het Philips Stadion. Hebben ze weer geluk gehad prutsers zijn het
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

PSV ontsnapt door rake penalty Gakpo in blessuretijd aan puntenverlies tegen RKCPSV is zondag in de slotfase tegen RKC Waalwijk ontsnapt aan nieuw puntenverlies in de Eredivisie. Een rake strafschop van Cody Gakpo in de blessuretijd hielp PSV voor eigen publiek langs de Waalwijkers: 1-0.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

LIVE-discussie: Sangaré ontbreekt bij PSV, El Ghazi maakt basisdebuut tegen RKCAnwar El Ghazi maakt tegen RKC Waalwijk zijn basisdebuut voor PSV. De Eindhovenaren zijn in eigen huis uit op eerherstel, na een 2-1 nederlaag bij FC Twente en een Europees gelijkspel tegen FK\u00a0Bod\u00f8\/Glimt.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

PSV met spits El Ghazi en Hoever tegen RKC, zieke Sangaré ontbreektPSV begint zondag met Anwar El Ghazi, Ki-Jana Hoever en Erick Gutiérrez aan de thuiswedstrijd tegen Eredivisie. Ibrahim Sangaré is er niet bij in het Philips Stadion.