RKC wint ontzettend belangrijke degradatiekraker: Vitesse nog dieper in problemen

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 44 sec. here
  • News: 21%

RKC Waalwijk heeft drie ontzettend belangrijke punten weten te pakken in de degradatiekraker tegen Vitesse. De ploeg van trainer Henk Fraser won in eigen huis met 3-1. Daarmee is het gat naar Vitesse opgelopen tot vijf punten.

heeft drie ontzettend belangrijke punten weten te pakken in de degradatiekraker tegen Vitesse. De ploeg van trainer Henk Fraser won in eigen huis met 3-1. Daarmee is het gat naarIn een absolute degradatiekraker stond de spanning er vol op bij zowel RKC als Vitesse. Beide ploegen konden de punten meer dan goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. Voorafgaand aan deze wedstrijd had RKC haar laatste drie wedstrijden met 1-0 verloren.

Dat beide ploegen gespannen waren, was duidelijk terug te zien aan het spel. De twee clubs begonnen erg voorzichtig en wilden vooral niets weggeven. In minuut 28 kwam de eerste opleving vanuit de thuisploeg. Rechtsback Julian Lelieveld gaf een hoge voorzet richting David Min. De 24-jarige spits kopte de bal beheerst achter Vitesse-doelman Eloy Room, 1-0.Beide trainers voerden de nodige wijzigingen door in de rust. Al snel na rust was het ook raak voor de bezoekers uit Arnhem.

De thuisploeg liet zich niet uit het veld slaan na de gelijkmaker. In minuut 71 zette Reuven Niemeijer de Waalwijkers weer op voorsprong. Dario van den Buijs bezorgde de bal bij de middenvelder die knap raak schoot, 2-1. In de extra tijd zorgde Michiel Kramer voor de kers op de taart in het Mandemakers Stadion. De 35-jarige spits maakte de 3-1 vlak voor het eindsignaal.

/  🏆 20. in NL

Vitesse verliest van RKC Waalwijk en blijft onder de gevreesde streep staanVitesse is nog dieper in de problemen gekomen. De ploeg van trainer Edward Sturing verloor het 'zespuntenduel' met RKC Waalwijk met 3-1. David Min zette de Waalwijkers al snel op voorspong. Na rust zorgde Paxten Aaronson voor de gelijkmaker, waarna de Arnhemmers gingen drukken. De treffer viel echter aan de andere kant via Reuven Niemeijer.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Feyenoord-spitsen hebben moeite om te scoren tegen RKC WaalwijkFeyenoord had tegen RKC Waalwijk ontzettend veel kansen nodig om tot een doelpunt te komen. Trainer Arne Slot blijft echter optimistisch dat de doelpunten snel zullen komen voor zijn spitsen.
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

RKC op voorsprong in degradatiekraker • Vitesse krijgt weinig voor elkaarDrie wedstrijden staan er zaterdagavond op het programma in de eredivisie. Alles over die wedstrijden lees je in dit liveblog.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

VI Live: RKC opnieuw op voorsprong tegen Vitesse, Blind dicht bij goalLees meer

Earnest Stewart opnieuw gespot op tribune: is ware sensatie in beeld bij PSV?Earnest Stewart is zaterdagavond aandachtig toeschouwer bij het duel tussen RKC Waalwijk en Vitesse. Clubwatcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad sluit niet uit dat de technisch directeur van PSV extra aandacht heeft voor de verrichtingen van Vitesse-smaakmaker Anis Hadj-Moussa zien spelen.

Bakayoko kopt PSV op verdiende voorsprong • RKC en Fortuna stevenen af op gelijkspelIn dit liveblog richten we ons vooral op de drie wedstrijden in de eredivisie: RKC - Fortuna (18.45 uur), PEC - PSV (20.00 uur) en NEC - Sparta (21.00 uur).