RKC Waalwijk scoort vijf keer tegen Heracles en klimt naar plek 15

• 📰 omroepbrabant
  • 23 sec. here

Rkc Waalwijk Nieuws

RKC Waalwijk heeft een belangrijke winst geboekt in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie. De ploeg van trainer Henk Fraser scoorde op bezoek bij Heracles Almelo voor het eerst vijf keer in een uitduel op het hoogste niveau van Nederland. Het werd 0-5.

RKC is door de zege naar de vijftiende plaats van de ranglijst geklommen. De club heeft twee punten meer dan Excelsior, dat maandag in actie komt tegen NEC. Heracles zag de voorsprong op RKC slinken tot vier punten. De ploeg uit Almelo was met een gelijkspel zeker geweest van nog een seizoen in de Eredivisie.David Min schoot RKC in de zevende minuut op voorsprong. De spits kon vrij op het doel van de thuisploeg aflopen, op aangeven van Chris Lokesa.

Doelman Michael Brouwer was kansloos op de inzet van de spits die Michiel Kramer uit de basisploeg heeft gespeeld. RKC sloeg opnieuw toe op een moment dat Heracles iets beter in de wedstrijd leek te komen. Juriën Gaari tekende vlak voor rust voor 0-2.Heracles-trainer Erwin van de Looi was zo ontevreden dat hij in de rust zijn aanvoerder Justin Hoogma, Sem Scheperman en Marko Vejinovic wisselde. Maar RKC bleef het duel domineren.

/  🏆 14. in NL

Live: Heracles Almelo - RKC Waalwijk, Zondag 5 mei 2024De complete wedstrijdpagina van Heracles Almelo tegen RKC Waalwijk (Eredivisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Vitesse is de hekkensluiter in de Eredivisie na overwinning van FC Volendam op RKC WaalwijkVitesse is in degradatienood en staat nu onderaan de Eredivisie na de overwinning van FC Volendam op RKC Waalwijk.

RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breektFC Utrecht heeft zondagmiddag niet weten te winnen van RKC Waalwijk. De ploeg van Ron Jans keek in het Mandemakers Stadion tot twee keer toe tegen een achterstand aan, maar pakte toch een punt: 2-2. De Domstedelingen blijven daardoor op de zevende plek in de Eredivisie staan, terwijl RKC met 25 punten zestiende staat.

RKC pakt belangrijke punten voor lijfsbehoud met monsterzege tegen HeraclesRKC Waalwijk heeft zich met een ware oorwassing (0-5) tegen Heracles Almelo verzekerd van drie belangrijke punten in de strijd om lijfsbehoud.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

RKC haalt hard uit bij Heracles en legt druk bij ExcelsiorLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoudRKC Waalwijk heeft een hele belangrijke en reusachtige overwinning geboekt in de strijd om handhaving in de Eredivisie. De ploeg van Henk Fraser was zondagmiddag op bezoek bij Heracles met maar liefst 0-5 te sterk voor de club uit Almelo. David Min was de gevierde man bij RKC. Hij nam twee treffers voor zijn rekening.