RKC geeft tot twee keer toe voorsprong uit handen tegen worstelend Utrecht

• 📰 NOS
  • 22 sec. here

Door het gelijkspel blijft het spannend in de strijd om om plek vijf.

RKC heeft thuis tegen FC Utrecht tot twee keer toe een voorsprong uit handen gegeven. Het werd 2-2 in Waalwijk. Sprankelend was de eerste helft bepaald niet, maar het geplaatste schot waarmee David Min de thuisploeg op voorsprong zette was fraai. Het duurde tot de tweede helft tot Utrecht een beetje loskwam. Het spannendste moment voor Utrecht vond al in de eerste minuut plaats, toen Souffian El Karouani na een ferme botsing met pijn aan het hoofd neerging.

'Utrecht, wakker worden', scandeerde het uitvak zelfs in de extra tijd van de eerste helft. Daar leek de ploeg van Ron Jans naar geluisterd te hebben. In de tweede helft werd het spel van Utrecht feller. In de 61ste minuut zorgde Can Bozdogan, die vorige week voor de winnende goal tegen Go Ahead Eagles zorgde, voor de gelijkmaker. Maar de euforie was net zo snel verdwenen als de zon, die zich even liet zien in Waalwijk.

/  🏆 5. in NL

RKC geeft tot twee keer toe voorsprong prijs: slechts 2-2 tegen FC UtrechtRKC Waalwijk heeft zondagmiddag, tegen het bezoekende FC Utrecht, weer een overwinning uit handen gegeven. Tot twee keer toe raakte de thuisclub een voorsprong kwijt en dat was, tot afgrijzen van trainer Henk Fraser, niet bepaald de eerste keer dit seizoen: 2-2.
Bron: omroepbrabant - 🏆 14. / 59 Lees verder »

RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breektFC Utrecht heeft zondagmiddag niet weten te winnen van RKC Waalwijk. De ploeg van Ron Jans keek in het Mandemakers Stadion tot twee keer toe tegen een achterstand aan, maar pakte toch een punt: 2-2. De Domstedelingen blijven daardoor op de zevende plek in de Eredivisie staan, terwijl RKC met 25 punten zestiende staat.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Min schiet RKC op voorsprong tegen Utrecht • Sparta-Volendam nog 0-0In dit liveblog houden we je op de hoogte van het eredivisievoetbal. Met zondagmiddag vijf wedstrijden.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Utrecht leeft op, Bozdogan maakt gelijk tegen RKC • Sparta-Volendam nog 0-0In dit liveblog houden we je op de hoogte van het eredivisievoetbal. Met zondagmiddag vijf wedstrijden.

Utrecht leeft op, maar RKC leidt weer • Sparta scoort tegen VolendamIn dit liveblog houden we je op de hoogte van het eredivisievoetbal. Met zondagmiddag vijf wedstrijden.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

RKC ontvangt FC Utrecht • Gehavend Volendam bezoekt Het KasteelIn dit liveblog houden we je op de hoogte van het eredivisievoetbal. Met zondagmiddag vijf wedstrijden.