. De 28-jarige Mexicaan, die twee weken geleden zijn terugkeer in het Philips Stadion bezegelde, heeft zijn werkvergunning binnen van de IND. Daardoor kanLozano tekende twee weken geleden een contract voor vijf seizoenen bij PSV tot de zomer van 2028 en kan vanaf maandag dus zijn rentree op het trainingsveld maken. De buitenspeler werkte in afwachting van zijn werkvergunning de afgelopen weken een individueel programma af in de gym.

werd gehuurd van het gedegradeerde Southampton, had zijn papieren al langer binnen en kon daardoor al op het trainingsveld staan. De Duitse verdediger kreeg deze interlandperiode de gelegenheid om zijn nieuwe ploeggenoten te leren kennen. Het is afwachten of Lozano en Bella-Kotchap aanstaande zaterdag in de thuiswedstrijd tegen NEC direct aan de aftrap staan.Vorige week schreef Elfrink over investeringen in het Philips Stadion. Zo moet er onder meer een nieuwe grasmat komen.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

/  🏆 16. in NL

Bakayoko belangrijk: PSV'er ziet doelpunt 'gestolen' worden door CarrascoBelgië leidt bij rust met 0-1 tegen Azerbeidjan. Vlak voor rust kwamen De Rode Duivels met veel geluk op voorsprong. Romelu Lukaku en Johan Bakayoko veroverden de bal op de helft van de tegenstander, waarna laatstgenoemde een schot loste.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

België treft Azerbeidjan in Groep F, PSV-aanvaller Bakayoko in de basisBelgi\u00eb treedt zaterdag in het kader van de EK-kwalificatie om 15:00 aan tegen Azerbeidjan. De Belgen staan tweede in Groep F, met drie punten minder dan koploper Oostenrijk. Wel hebben De Rode Duivels nog een duel tegoed.\u00a0In de nieuwe live-omgeving van VoetbalPrimeur volg je de wedstrijd.

PSV opent eredivisieseizoen met klinkende overwinning op TelstarDe Eindhovenaren hebben het voor rust nog best lastig met Telstar, maar lopen in de tweede helft uit naar een ruime 5-0 overwinning.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

België treft Azerbeidzjan in Groep F, PSV-aanvaller Bakayoko in de basisBelgi\u00eb treedt zaterdag in het kader van de EK-kwalificatie om 15:00 aan tegen Azerbeidzjan. De Belgen staan tweede in Groep F, met drie punten minder dan koploper Oostenrijk. Wel hebben De Rode Duivels nog een duel tegoed.\u00a0In de nieuwe live-omgeving van VoetbalPrimeur volg je de wedstrijd.