Real Madrid neemt afstand van Sociedad dankzij wondergoals Modric en Camavinga

• 📰 VoetbalPrimeur
  • 22 sec. here

Real Madrid neemt afstand van Sociedad dankzij wondergoals Modric en Camavinga : RealMadrid RealSociedad

moest al vroeg een tegentreffer incasseren, maar boog de achterstand om na pegels van Eduardo Camavinga en Luka Modric.

De bezoekers uit Baskenland kwamen binnen tien minuten via de penaltystip op voorsprong. Dani Carvajal beging een overtreding in eigen strafschopgebied en Mikal Oyarzabal faalde niet van elf meter. Na de openingstreffer was Real Madrid wakker geschud en was het enkel de thuisploeg dat de klok sloeg. Sociedad kwam in de gehele eerste helft niet meer in het stuk voor, waardoor een 2-1 ruststand een logisch gevolg was.

/  🏆 20. in NL

Real Madrid laat in galavoorstelling werkelijk niets heel van Real SociedadReal Madrid heeft zaterdagavond een wervelende zege geboekt in LaLiga
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Twee Real-kogels binnen drie minuten: Camavinga en Modric halen ongenadig hard uitReal Madrid leek het in eigen huis moeilijk te gaan krijgen tegen Real Sociedad, maar toen stonden Eduardo Camavinga en Luka Modric op. De twee middenvelders van De Koninklijke kregen allebei een schietkans vanaf een meter of 25 en scoorden binnen drie minuten van elkaar op fantastische wijze. Wát een ongenadig harde vuurpijlen! Goud JvanS_89
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Sevilla werpt Real Madrid titel in de schoot op nieuwe hopeloze avondSevilla heeft voor de vijfde keer in de laatste zeven competitiewedstrijden gelijkgespeeld in LaLiga JvanS_89

Real Betis ten koste van Rayo Vallecano naar finale Copa del ReyDoor een goal in blessuretijd speelt Betis met 1-1 gelijk tegen Rayo Vallecano en dat volstaat na de 2-1 zege van vorige maand. In de eindstrijd is Valencia de tegenstander.
Bron: NOSvoetbal - 🏆 18. / 51 Lees verder »

Marcelo (33) spreekt wens uit om samen met zoon (12) bij Real te spelenMarcelo lijkt voorlopig nog geen punt achter zijn loopbaan te zetten

‘Barcelona troeft Real af en hoopt voor miljoenenbedrag op ’Pedri-scenario‘’Barcelona zal vrijdagmiddag de komst van Pablo Torre wereldkundig maken, zo meldt Sport